Lunchen met pannenkoeken
Het is vandaag nationale pannenkoekendag en daarom deel ik vandaag met jullie een lekker lunch receptje met pannenkoeken in de hoofdrol. Pannenkoeken zijn absoluut niet moeilijk om te maken en ook erg makkelijk om mee te nemen naar werk/school/stage. Je kunt de pannenkoek op zoveel manieren beleggen en niks is te gek.
Vandaag ben ik gegaan voor een simpele, maar lekkere combi, van pesto met geitenkaas en tomaat.
Ik gebruikte voor deze pannenkoeken 1/3 van mijn basisrecept voor pannenkoeken en heb de overige pannenkoeken ingevroren. Dit heb ik gedaan omdat er zelfs van 1/3 van mijn basisrecept nog teveel pannenkoeken uitkomen. Invriezen is erg makkelijk want dan heb ik weer wat lekkers in de vriezer liggen voor later…!
Pesto pannenkoek
Course: Lunch, Dinner4
servings30
minutes40
minutesIngrediënten
1 el pesto
geitenkaas
tomaatjes
veldsla
Bereidingswijze
- Bak de pannenkoeken als uitgelegd, alleen voeg de el pesto toe aan het beslag
- Snijd de tomaatjes door de midden en verbrokkel de geitenkaas
- Besmeer de pannenkoeken met wat extra pesto
- Drapeer over je pannenkoeken de sla
- Strooi hier weer de tomaten en geitenkaas overheen
- Rol de pannenkoek op en je bent klaar
P.s. Ik hoor graag wat je van het recept vind! Dat kan hieronder in de reacties of op tag mij op Facebook en Instagram of gebruik #lislovescooking