Welkom op mijn blog

Een klein stukje over mij

Welkom op mijn blog! Wat leuk dat je een kijkje neemt tussen al mijn recepten maar ook dat je geïnteresseerd bent in wie ik ben. Ik ben Melissa en ik maak graag creatieve, glutenvrije en makkelijke recepten. Ik wil dat iedereen de mogelijkheid heeft om zichzelf een keukenprins(es) te voelen!

Zolang ik mij kan herinneren hou ik al van koken en bakken. Met mijn 10 jaar bakte ik boterkoeken of appeltaarten uit pakjes of versierde ik taarten met fondantbloemetjes. Niet veel later begon ik met het zelf bakken van pannenkoeken, gebakken ei, pasta en nog veel meer diner recepten. 
Een tijdje geleden was mijn bakplezier weg.  Dit kwam door een periode van een slechte relatie met eten. Ik viel veel te veel af en was bang voor een boel producten. Gelukkig is mijn passie voor bakken weer terug gekomen! Stapje voor stapje heb ik het eten weer opgebouwd en ben ik creatiever gaan denken in de keuken. De kant-en-klare pakjes verdwenen en ik begon met experimenteren. 

Door het experimenteren in de keuken zijn de producten waarmee ik kookte en bakte ook veranderd.  Glutenvrije en natuurlijke producten zijn mijn leven in geslopen. Ik merk dat als ik minder gluten eet mijn lichaam hier beter op reageert. Elke dag vlees is uit mijn eetpatroon verdwenen, ik ontdekte vleesvervangers en ik kook veel met peulvruchten. Natuurlijke producten zonder toevoegingen ben ik fan van om elke dag mee te werken. Maar ook ik geniet van een lekkere taart vol suikers of een schaaltje chips!

Tegenwoordig daag ik mijzelf uit om de lekkerste en mooiste gerechten uit de oven te laten rollen. Creatief bezig zijn in de keuken heeft mijn relatie met eten verbeterd. Ik heb mijn liefde voor koken herontdekt en tegenwoordig kook ik met plezier mooie gerechten. 

Met lislovescooking hoop ik mensen te inspireren om creatief in de keuken te zijn. Jezelf uitdagen tot lekkere, mooie en creatieve recepten te creëren is iets wat mij blij maakt en hopelijk jou ook inspireert.! Ik wil dat iedereen zich een keukenprins(es) kan voelen wat de situatie ook is!

Heel veel bakplezier!

Groetjes Melissa