Welkom op mijn blog

Een klein stukje over mij

Zolang ik mij kan herinneren hou ik al van koken en bakken. Met mijn 10 jaar bakte ik boterkoeken of appeltaarten uit pakjes of versierde ik taarten met fondantbloemetjes. Niet veel later begon ik met het bakken van pannenkoeken, gebakken ei, pasta en nog veel meer. 
Een tijdje geleden was mijn bakplezier weg.  Dit kwam door een periode van een slechte relatie met eten. Ik viel veel te veel af en was bang voor een boel producten. Gelukkig is mijn passie voor bakken weer terug gekomen! Stapje voor stapje heb ik het eten weer opgebouwd en ben ik creatiefer gaan denken in de keuken. De kant-en-klare pakjes verdwenen en ik begon met experimenteren. 

Door het experimenteren zijn de producten waarmee ik kookte ook veranderd.  Glutenvrije en natuurlijke producten zijn mijn leven in geslopen. Ik merk dat mijn lichaam hier ook beter op reageert dan de producten die ik at.  

Tegenwoordig daag ik mijzelf uit om de lekkerste en mooiste gerechten uit de oven te laten rollen. Creatief bezig zijn in de keuken heeft mijn relatie met eten verbeterd. Ik heb mijn liefde voor koken herontdekt en tegenwoordig kook ik met plezier mooie gerechten. 

Met lislovescooking hoop ik mensen te inspireren om creatief in de keuken te zijn. Jezelf uitdagen tot lekkere, mooie en creatieve recepten te creƫren is iets wat mij blij maakt en hopelijk jou ook inspireert!

Heel veel bakplezier!

Groetjes Melissa