Welkom op mijn blog

Hoi,

Welkom op mijn blog!
Lang heb ik getwijfeld of ik een blog wou beginnen, maar na lang twijfelen heb ik toch besloten om er een te beginnen. Op mijn blog wil ik voornamelijk leuke, makkelijke, gezonde en goedkope (studenten) recepten gaan plaatsen.

Mijn liefde voor koken en bakken gaat een lange tijd terug. Zo lang ik mij kan herinneren houd ik al van koken, bakken en eten. Toen ik nog klein was, en bij mijn ouders woonde, maakte het me geen bal uit wat ik at of maakte. Maar nu ik een paar jaar ouder ben maakt dit mij wel wat meer uit. Mijn relatie met eten veranderde en ik at steeds minder. Gelukkig ben ik uit die periode maar mijn ogen zijn wel geopend.

Koken en bakken zijn nog steeds grote passies van mij en sinds een paar maanden ben ik dit weer heel erg gaan oppakken. Alleen viel mij op dat veel recepten voor vier personen zijn en vaak de gezondere recepten ook heel duur. Nu ben ik een student met niet extreem veel geld en liep ik hier een beetje op vast. Ik ben gaan experimenteren met de bestaande recepten en kwam er al snel achter dat je veel dure ingrediënten kan vervangen voor goedkopere producten. Ook is het vaak goed mogelijk om de hoeveelheden van recepten aan te passen en leuke maaltijden te maken voor één-persoon.

Ik hoop dat ik met mijn blog meer studenten, mensen met niet extreem veel geld, mensen die van koken en lekker eten houden te inspireren tot het bakken en koken van gezonde en lekkere gerechten!

Leuk dat je er bent,
Groetjes Melissa

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*