Ga terug
Appeltaart wentelteefjes

Appeltaart wentelteefjes

Glutenvrije appeltaart wentelteefjes om uitgebreid mee te ontbijten! Een lekker en gemakkelijk recept met de smaak van appeltaart.
Voorbereidingstijd 5 minuten
10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang brunch, Ontbijt
Porties 1 persoon

Ingrediƫnten
  

  • 2 sneetjes (glutenvrij) rozijnenbrood
  • 1 el gebroken lijnzaad
  • 110 ml amandelmelk
  • 1 tl kaneel
  • 1/2 appel
  • 1 tl kaneel
  • optioneel: 1 el maple syrup

Instructies
 

  • Ment het lijnzaad met de kaneel en de melk en laat voor een paar minuten staan.
  • Haal het rozijnenbrood door het lijnzaad mengsel zodat ze goed doordrenkt zijn. Verhit wat boter in een koekenpan en bak het brood op laag vuur voor twee a drie minuten. Zodra je de boterham om kan draaien draai je het broodje om en bak je de andere kant nog voor twee minuten mee.
  • Snijd ondertussen de appel in stukjes en bak deze in de pan met eventueel wat honing.
  • Serveer de wentelteefjes met de warme appel, maple syrup en wat kwark. Geniet ervan!
Trefwoord appel, appeltaart, brood, brunch, glutenvrij, ontbijt, rozijnen, rozijnenbbrood, wentelteefjes