Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Kokos chocolade bananenbrood
Glutenvrije kokos chocolade bananenbrood. Een gemakkelijk en gezond tussendoortje met een bounty smaakje door de kokos en chocolade!
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd
50
minuten
min
Gang
Tussendoortje
Ingrediënten
100
gram
tijgernotenmeel/amandelmeel
50
gram
boekweitmeel
10
gram
kokosmeel
1
tl
bakpoeder
1
tl
kaneel
3
bananen
3
eieren
30
gram
pure chocolade druppels
50
gram
kokos blokjes
35
gram
gehakte nootjes
snufje
zout
Instructies
Verwarm de oven voor op 1880 graden en bekleed een bakblik met bakpapier of vet deze heel goed in.
Meng alle droge ingrediënten door elkaar. Prak de bananen fijn en roer de eieren hier door heen.
Meng de natte en droge ingrediënten door elkaar tot een glad beslag.
Schep de chocolade, nootjes en kokos blokjes door het beslag en schep het beslag in de cakevorm.
Bak de cake in 50 a 55 minuten gaar. Laat hem afkoelen voordat je de cake aansnijdt.
Notities
Ik gebruikte deze
chocolade druppels
,
kokos blokjes
en
tijgernotenmeel
.
Trefwoord
ambassadeur, banaan, bananenbrood, chocolade, glutenvrij, kokos, lactose vrij, tijgernotenmeel, tussendoortje