Ga terug
Kokos chocolade bananenbrood

Kokos chocolade bananenbrood

Glutenvrije kokos chocolade bananenbrood. Een gemakkelijk en gezond tussendoortje met een bounty smaakje door de kokos en chocolade!
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 50 minuten
Gang Tussendoortje

Ingrediënten
  

  • 100 gram tijgernotenmeel/amandelmeel
  • 50 gram boekweitmeel
  • 10 gram kokosmeel
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 tl kaneel
  • 3 bananen
  • 3 eieren
  • 30 gram pure chocolade druppels
  • 50 gram kokos blokjes
  • 35 gram gehakte nootjes
  • snufje zout

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 1880 graden en bekleed een bakblik met bakpapier of vet deze heel goed in.
  • Meng alle droge ingrediënten door elkaar. Prak de bananen fijn en roer de eieren hier door heen.
  • Meng de natte en droge ingrediënten door elkaar tot een glad beslag.
  • Schep de chocolade, nootjes en kokos blokjes door het beslag en schep het beslag in de cakevorm.
  • Bak de cake in 50 a 55 minuten gaar. Laat hem afkoelen voordat je de cake aansnijdt.

Notities

Trefwoord ambassadeur, banaan, bananenbrood, chocolade, glutenvrij, kokos, lactose vrij, tijgernotenmeel, tussendoortje