Ga terug
Makkelijke sandwich cookies

Makkelijke sandwich cookies

Makkelijke sandwich cookies die de show stelen! Met glutenvrije koekjes en boter crème maak je zelf de lekkerste en makkelijkste traktatie.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Wachttijd 1 uur
Totale tijd 1 uur 25 minuten
Gang Koekjes, Zoet

Ingrediënten
  

  • 12 a 14 koekjes glutenvrij
  • 300 gram boter crème
  • chocolade
  • sprinkels

Instructies
 

  • Smelt de chocolade au-bain marie.
  • Versier de helft van de koekjes met de gesmolten chocolade en de sprinkels en leg deze voorzichtig aan de kant om uit te harden.
  • Zodra de chocolade is uitgehard bereid je de boter crème zoals de verpakking of het recept aangeeft.
  • Leg de andere helft van de koekjes naast elkaar en spuit op deze koekjes de boter crème.
  • Plaats het koekje met de chocolade op het koekje met de boter crème en je sandwich cookies zijn klaar.
  • Geniet van je heerlijke koekjes!

Notities

Bewaar de koekjes in de koelkast vanwege de boter crème. Haal ze ongeveer een half uur voor het eten uit de koelkast zodat je boter crème op kamertemperatuur kan komen en veel zachter en lekkerder is!
Trefwoord boter creme, chocolade, glutenvrij, koekjes, makkelijk, sprinkels