Ga terug
Bananenbrood baked oats

Bananenbrood baked oats

Glutenvrije bananenbrood baked oats om de dag mee te starten! Een makkelijk te maken ontbijtje met een boel variatie mogelijkheden.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 35 minuten
Gang Ontbijt
Porties 2 ontbijtjes

Ingrediƫnten
  

  • 1 banaan
  • 60 gram (glutenvrije) havermout
  • 100 gram (plantaardige/lactose vrije) kwark
  • 25 ml amandelmelk
  • 1 tl kaneel
  • 100 gram fruit diepvries
  • 1 el maple syrup optioneel

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Prak de banaan fijn en roer deze door de kwark en eventueel de maple syrup.
  • Meng hier de havermout, amandelmelk en kaneel doorheen en schep als laatste het bevroren fruit door het beslag.
  • Verdeel het beslag over 2 ovenbestendige schaaltjes en bak je havermoutje in 25 a 30 minuten gaar.
  • Serveer warm of koud en met vers fruit en extra kwark.

Notities

Dit ontbijtje blijft 2 a 3 dagen lekker in de koelkast.
Trefwoord baked oats, banaan, bananenbrood, fruit, glutenvrij, havermout, lactose vrij, ontbijt, vegan