Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Bananenbrood baked oats
Glutenvrije bananenbrood baked oats om de dag mee te starten! Een makkelijk te maken ontbijtje met een boel variatie mogelijkheden.
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
5
minuten
min
Bereidingstijd
30
minuten
min
Totale tijd
35
minuten
min
Gang
Ontbijt
Porties
2
ontbijtjes
Ingrediƫnten
1
banaan
60
gram
(glutenvrije) havermout
100
gram
(plantaardige/lactose vrije) kwark
25
ml
amandelmelk
1
tl
kaneel
100
gram
fruit
diepvries
1
el
maple syrup
optioneel
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Prak de banaan fijn en roer deze door de kwark en eventueel de maple syrup.
Meng hier de havermout, amandelmelk en kaneel doorheen en schep als laatste het bevroren fruit door het beslag.
Verdeel het beslag over 2 ovenbestendige schaaltjes en bak je havermoutje in 25 a 30 minuten gaar.
Serveer warm of koud en met vers fruit en extra kwark.
Notities
Dit ontbijtje blijft 2 a 3 dagen lekker in de koelkast.
Trefwoord
baked oats, banaan, bananenbrood, fruit, glutenvrij, havermout, lactose vrij, ontbijt, vegan