Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Healthy berry kwarkbrood
Glutenvrij healthy berry kwarkbrood met pompoenpitten. Een gezond en makkelijk te maken tussendoortje, ontbijt of lunch brood!
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd
45
minuten
min
Totale tijd
55
minuten
min
Gang
Lunch, Ontbijt, Tussendoortje
Porties
12
plakjes
Ingrediƫnten
125
gram
healthy berry mix
25
gram
pompoenpitten
200
gram
boekweitmeel
250
gram
lactose vrije kwark
2
el
amandelmelk
2
eieren
1
tl
kaneel
1
tl
bakpoeder
snufje
zout
1 a 2
el
maple syrup
optioneel
Instructies
Verwarm de oven op 180 graden en bekleed een cakeblik met bakpapier of vet deze heel goed in.
Roer de eieren met de kwark, melk en de eventuele maple syrup los.
Meng hier de boekweitmeel, kaneel, zout en het bakpoeder doorheen totdat je geen klontjes meer hebt.
Schep als laatste de healthy berry mix door het beslag en verdeel het beslag over het cakeblik.
Verdeel de pompoenpitten over het beslag en bak je brood in ongeveer 45 minuten gaar.
Laat je brood afkoelen buiten de oven en laat bijna helemaal afkoelen voordat je het brood aansnijdt.
Notities
Ik maakte dit brood in samenwerking met
DeNotenshop
en gebruikte de
Healthy Berry Mix
en de
pompoenpitten
.
Trefwoord
blauwe bessen, boekweitmeel, DeNotenshop, glutenvrij, lactose vrij, lunch, ontbijt, pompoenpitten, rozijnen, samenwerking, tussendoortje