Ga terug
Gebakken havermout met peer

Gebakken havermout met peer

Gebakken havermout met peer uit de oven. Een makkelijke en smaakvolle manier om je standaard havermoutpap op te leuken!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 35 minuten
Gang Ontbijt
Porties 1 persoon

Ingrediënten
  

  • 40 gram (glutenvrije) havermout
  • 100 ml amandelmelk
  • 1 tl kaneel
  • 1 peer
  • 1 el rozijnen

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Was de peer en snijd deze in blokjes.
  • Meng de havermout met de melk en het kaneel en schep de peer en de rozijnen door je havermout mengsel.
  • Schep je beslag in een ovenbestendig bakje en strijk de bovenkant glad.
  • Bak je havermoutje voor 30 minuten in de oven totdat die smeuïg is en krokant van boven.
  • Zowel warm als koud lekker!
Trefwoord amandelmelk, baked oats, glutenvrij, havermout, kaneel, lactose vrij, ontbijt, peer, rozijnen