Gebakken havermout met peer
Gebakken havermout met peer uit de oven. Een makkelijke en smaakvolle manier om je standaard havermoutpap op te leuken!
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 30 minuten min
Totale tijd 35 minuten min
- 40 gram (glutenvrije) havermout
- 100 ml amandelmelk
- 1 tl kaneel
- 1 peer
- 1 el rozijnen
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Was de peer en snijd deze in blokjes.
Meng de havermout met de melk en het kaneel en schep de peer en de rozijnen door je havermout mengsel.
Schep je beslag in een ovenbestendig bakje en strijk de bovenkant glad.
Bak je havermoutje voor 30 minuten in de oven totdat die smeuïg is en krokant van boven.
Zowel warm als koud lekker!
Trefwoord amandelmelk, baked oats, glutenvrij, havermout, kaneel, lactose vrij, ontbijt, peer, rozijnen