Ga terug
Glutenvrije chocolade chip pancakes

Glutenvrije chocolade chip pancakes

Glutenvrije chocolade chip pancakes! Kleine, makkelijk pannenkoekjes gevuld met chocolade en gemaakt van havermeel en sorghum meel.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Ontbijt
Porties 2 personen

Ingrediƫnten
  

  • 30 gram sorghum meel
  • 30 gram (glutenvrije)havermeel
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 tl kaneel
  • snufje zout
  • 1 ei
  • 60 ml (amandel)melk
  • pure chocolade naar smaak
  • maple syrup/honing naar smaak

Instructies
 

  • Hak zoveel chocolade als jij in je pancakes wil in stukjes.
  • Roer het ei los met de melk en zoetmiddel naar keuze. Meng hier de meelsoorten, kaneel, bakpoeder en zout doorheen tot je geen klontjes meer hebt.
  • Schep als laatste de stukjes chocolade door het beslag.
  • Verwarm een koekenpan, met goede anti aanbak laag, op middelhoog vuur. Zodra de pan goed warm is schep je een hoopje beslag in de pan. Wanneer je aan de bovenkant van de pancake allemaal bubbeltjes ziet ontstaan kun je de pancake omdraaien en bak je de pancake nog voor 1 minuut. Ga zo door tot je beslag op is.
  • Garneer je pancakes met jouw favoriete toppings en geniet ervan!

Notities

Ik kocht mijn sorghum meel, glutenvrije havermeel en pure chocolade druppels bij deNotenshop.
Je kunt deze pancakes ook heel goed invriezen!
Trefwoord brunch, chocolade, DeNotenshop, glutenvrij, havermeel, ontbijt, pancakes, pannenkoeken, samenwerking, sorgum meel