Glutenvrije chocolade chip pancakes
Glutenvrije chocolade chip pancakes! Kleine, makkelijk pannenkoekjes gevuld met chocolade en gemaakt van havermeel en sorghum meel.
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 15 minuten min
Totale tijd 20 minuten min
- 30 gram sorghum meel
- 30 gram (glutenvrije)havermeel
- 1 tl bakpoeder
- 1 tl kaneel
- snufje zout
- 1 ei
- 60 ml (amandel)melk
- pure chocolade naar smaak
- maple syrup/honing naar smaak
Hak zoveel chocolade als jij in je pancakes wil in stukjes.
Roer het ei los met de melk en zoetmiddel naar keuze. Meng hier de meelsoorten, kaneel, bakpoeder en zout doorheen tot je geen klontjes meer hebt.
Schep als laatste de stukjes chocolade door het beslag.
Verwarm een koekenpan, met goede anti aanbak laag, op middelhoog vuur. Zodra de pan goed warm is schep je een hoopje beslag in de pan. Wanneer je aan de bovenkant van de pancake allemaal bubbeltjes ziet ontstaan kun je de pancake omdraaien en bak je de pancake nog voor 1 minuut. Ga zo door tot je beslag op is.
Garneer je pancakes met jouw favoriete toppings en geniet ervan!
Trefwoord brunch, chocolade, DeNotenshop, glutenvrij, havermeel, ontbijt, pancakes, pannenkoeken, samenwerking, sorgum meel