Ga terug
Makkelijk glutenvrij chocolade blueberry taartje

Makkelijk glutenvrij chocolade blueberry taartje

Makkelijk glutenvrij chocolade blueberry taartje om je ochtend goed te beginnen! Een voedzaam taartje gevuld met chocolade en blauwe bessen.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 35 minuten
Totale tijd 40 minuten
Gang Ontbijt
Porties 1 persoon

Ingrediƫnten
  

  • 35 gram sorghum meel*
  • 1/2 banaan rijp
  • 60 gram kokos yoghurt
  • maple syrup naar smaak
  • 1 tl kaneel
  • 1 tl bakpoeder
  • 50 gram blauwe bessen diepvries
  • pure chocolade naar smaak
  • snufje zout

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Prak de banaan fijn en roer hier het meel, bakpoeder, kaneel, zout, maple syrup en de yoghurt doorheen.
  • Spatel als laatste de chocolade en blauwe bessen door het beslag.
  • Schep het beslag in een ovenbestendig bakje en bak je ontbijttaartje in 30 a 35 minuten gaar in de oven.
  • Geniet ervan!

Notities

*Mijn sorghum meel is van DeNotenshop.
Trefwoord blauwe bessen, brunch, chocolade, DeNotenshop, glutenvrij, lactose vrij, ontbijt, samenwerking, sorgum meel