Ga terug
Bloemkool oats

Bloemkool oats

Top start met deze bloemkool oats. Een makkelijk glutenvrij ontbijtje die lekker smaakt en waarbij je gelijk een portie groente binnen hebt.
4 van 1 stem
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Ontbijt
Porties 1 persoon

Ingrediënten
  

  • 30 a 40 gram (glutenvrije)havermout
  • 150 ml (haver/amandel)melk
  • 1 tl cacao poeder/kaneel
  • 1 tl maple siroop optioneel
  • 100 gram bloemkool(rijst)
  • fruit
  • gedroogd fruit
  • nootjes/granola

Instructies
 

  • Doe de havermout, kruiden, melk en de bloemkool in een steelpannetje en breng deze zachtjes aan de kook.
  • Roer de havermoutpap goed door totdat je de gewenste dikte krijgt.
  • Schep je pap in een kommetje en garneer met jouw favoriete toppings.
  • Geniet ervan!
Trefwoord baked oats, bloemkool, glutenvrij, groente in je ontbijt, havermout, havermoutpap, lactose vrij, mealprep, ontbijt