Rijstepap
Ontbijten met rijst wordt een feestje met deze rijstepap. Een glutenvrij ontbijtje die je kunt serveren met wat jij maar lekker vind!
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 15 minuten min
Totale tijd 20 minuten min
- 30 a 40 gram (dessert)rijst
- 150 a 175 ml (amandel)melk
- 1 tl kaneel
- 1/2 tl vanille aroma
- 1 tl honing/suike optioneel
Doe de rijst, het kaneel, de vanille, honing en de melk in een steelpan en breng het zachtjes aan de kook.
Kook de rijst in ongeveer 10 a 15 minuten gaar op laag vuur, mocht je rijst droog koken voeg dan gewoon een beetje extra melk toe.
Als de pap/rijst gaar is giet ik er nog een scheutje melk bij om de pap lekker romig te krijgen.
Serveer met fruit, (lactosevrije)kwark en toppings naar keuze.
Trefwoord fruit, glutenvrij, lactose vrij, ontbijt, pap, rijst, rijstepap