Ga terug
Rijstepap

Rijstepap

Ontbijten met rijst wordt een feestje met deze rijstepap. Een glutenvrij ontbijtje die je kunt serveren met wat jij maar lekker vind!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Ontbijt
Porties 1 persoon

Ingrediƫnten
  

  • 30 a 40 gram (dessert)rijst
  • 150 a 175 ml (amandel)melk
  • 1 tl kaneel
  • 1/2 tl vanille aroma
  • 1 tl honing/suike optioneel

Instructies
 

  • Doe de rijst, het kaneel, de vanille, honing en de melk in een steelpan en breng het zachtjes aan de kook.
  • Kook de rijst in ongeveer 10 a 15 minuten gaar op laag vuur, mocht je rijst droog koken voeg dan gewoon een beetje extra melk toe.
  • Als de pap/rijst gaar is giet ik er nog een scheutje melk bij om de pap lekker romig te krijgen.
  • Serveer met fruit, (lactosevrije)kwark en toppings naar keuze.
Trefwoord fruit, glutenvrij, lactose vrij, ontbijt, pap, rijst, rijstepap