Ga terug
Peanutbutter banana tartelettes

Peanutbutter banana tartelettes

Ontbijt met peanutbutter banana tartelettes gevuld met yoghurt, vers fruit en granola. Een bananenbrood ontbijtje op een hele nieuwe manier!
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Gang brunch, Ontbijt
Porties 2 tartelettes

Ingrediƫnten
  

Bodem

  • 40 gram (glutenvrije)granola
  • 20 gram amandelmeel/tijgernotenmeel
  • 1 el pindakaas
  • 2/3 banaan

Vulling

  • (kokos)yoghurt
  • vers fruit
  • granola
  • chocolade extraatje

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden en vet twee tartelette vormpjes heel goed in.
  • Prak de banaan fijn en schep hier de granola en het meel doorheen.
  • Verdeel je beslag over de twee vormpjes en zorg ervoor dat je een opstaand randje krijgt.
  • Bak de tartelettes in 17 a 20 minuten krokant in de voorverwarmde oven.
  • Haal ze na het bakken meteen uit de vorm en laat afkoelen.
  • Op het moment van eten vul je ze met jouw favoriete yoghurt, vers fruit en andere toppings.
  • Geniet ervan!

Notities

*Ik gebruikte de granola van OotGranola. Ik ben hier ambassadeur van maar vind de granola ook gewoon super lekker. De granola is krokant, heeft veel smaak, is glutenvrij en met minder suiker!
Trefwoord aardbeien, amandelmeel, brunch, fruit, glutenvrij, granola, kokosyoghurt, lactose vrij, ontbijt, ontbijttaartje, oot granola, tartelettes, tijgernotenmeel