Ga terug
Breakfast bananabread

Breakfast bananabread

Start je dag goed met dit glutenvrije breakfast bananabread. Een heerlijk en makkelijk bananenbrood gevuld met blauwe bessen en granola.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 45 minuten
Totale tijd 55 minuten
Gang Ontbijt, Tussendoortje

Ingrediƫnten
  

  • 50 gram (glutenvrij)havermeel
  • 150 gram rijstmeel
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 tl kaneel
  • 1 el honing
  • 50 gram (amandel)melk
  • 3 eieren
  • 2 bananen rijp
  • snufje zout
  • 75 gram granola
  • 40 gram blauwe bessen

Instructies
 

  • Verwarm je oven voor op 180 graden en bekleed een cakeblik met bakpapier.
  • Prak de bananen fijn en roer de eieren met de melk los.
  • Meng alle ingrediĆ«nten, behalve de blauwe bessen en de granola, door elkaar totdat je een beslag hebt zonder meel klontjes.
  • Schep als laatste de granola en blauwe bessen door je beslag.
  • Verdeel je beslag in het cakeblik en bak je bananenbrood in 40 a 45 minuten gaar.
  • Laat goed afkoelen voordat je hem aansnijdt.
  • Enjoy!

Notities

Ik gebruikte de glutenvrije nuts granola van OotGranola.
Trefwoord banaan, bananenbrood, blauwe besen, breakfast, glutenvrij, granola, havermeel, lactose vrij, mealprep, ontbijt, oot granola, rijstmeel, samenwerking