Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Breakfast bananabread
Start je dag goed met dit glutenvrije breakfast bananabread. Een heerlijk en makkelijk bananenbrood gevuld met blauwe bessen en granola.
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd
45
minuten
min
Totale tijd
55
minuten
min
Gang
Ontbijt, Tussendoortje
Ingrediƫnten
50
gram
(glutenvrij)havermeel
150
gram
rijstmeel
1
tl
bakpoeder
1
tl
kaneel
1
el
honing
50
gram
(amandel)melk
3
eieren
2
bananen
rijp
snufje
zout
75
gram
granola
40
gram
blauwe bessen
Instructies
Verwarm je oven voor op 180 graden en bekleed een cakeblik met bakpapier.
Prak de bananen fijn en roer de eieren met de melk los.
Meng alle ingrediƫnten, behalve de blauwe bessen en de granola, door elkaar totdat je een beslag hebt zonder meel klontjes.
Schep als laatste de granola en blauwe bessen door je beslag.
Verdeel je beslag in het cakeblik en bak je bananenbrood in 40 a 45 minuten gaar.
Laat goed afkoelen voordat je hem aansnijdt.
Enjoy!
Notities
Ik gebruikte de glutenvrije nuts granola van
OotGranola
.
Trefwoord
banaan, bananenbrood, blauwe besen, breakfast, glutenvrij, granola, havermeel, lactose vrij, mealprep, ontbijt, oot granola, rijstmeel, samenwerking