Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Glutenvrije carrotcake baked oats
Glutenvrije carrotcake baked oats om je dag mee te beginnen! Een heerlijk warm ontbijt dat makkelijk en snel te maken is.
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd
25
minuten
min
Totale tijd
35
minuten
min
Gang
Ontbijt
Porties
2
ontbijtjes
Ingrediƫnten
100
gram
wortel
1/2
banaan
60
gram
(glutenvrije)havermout
60
gram
(lactose vrije)kwark
25
ml
(amandel)melk
20
gram
amandelen
1
el
rozijnen
1
tl
kaneel
1
el
honing/maple syrup
1
tl
bakpoeder
Instructies
Verwarm je oven voor op 180 graden en zet twee ovenbestendige bakjes op het aanrecht klaar.
Rasp de wortel, prak de banaan fijn en hak de amandelen in grove stukken.
Meng alle ingrediƫnten door elkaar en verdeel dit over de twee bakjes.
Bak je havermout voor 25 minuten af in de oven.
Serveer met vers fruit en wat kwark. Zowel warm als koud erg lekker.
Notities
Dit recept is in samenwerking met
DeNotenshop
.
Trefwoord
baked oats, carrot, carrotcake, gebakken havermout, glutenvrij, havermout, kaneel, lactose vrij, ontbijt, worteltaart