Ga terug
Glutenvrije carrotcake baked oats

Glutenvrije carrotcake baked oats

Glutenvrije carrotcake baked oats om je dag mee te beginnen! Een heerlijk warm ontbijt dat makkelijk en snel te maken is.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 25 minuten
Totale tijd 35 minuten
Gang Ontbijt
Porties 2 ontbijtjes

Ingrediƫnten
  

  • 100 gram wortel
  • 1/2 banaan
  • 60 gram (glutenvrije)havermout
  • 60 gram (lactose vrije)kwark
  • 25 ml (amandel)melk
  • 20 gram amandelen
  • 1 el rozijnen
  • 1 tl kaneel
  • 1 el honing/maple syrup
  • 1 tl bakpoeder

Instructies
 

  • Verwarm je oven voor op 180 graden en zet twee ovenbestendige bakjes op het aanrecht klaar.
  • Rasp de wortel, prak de banaan fijn en hak de amandelen in grove stukken.
  • Meng alle ingrediĆ«nten door elkaar en verdeel dit over de twee bakjes.
  • Bak je havermout voor 25 minuten af in de oven.
  • Serveer met vers fruit en wat kwark. Zowel warm als koud erg lekker.

Notities

Dit recept is in samenwerking met DeNotenshop.
Trefwoord baked oats, carrot, carrotcake, gebakken havermout, glutenvrij, havermout, kaneel, lactose vrij, ontbijt, worteltaart