Ga terug
Overnight pumpking oats

Overnight pumpking oats

Herfstig overnight pumpkin oats ontbijtje om de dag goed mee te starten! Een makkelijk, gezond en gluten- en lactose vrij ontbijt.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Wachttijd 3 uur
Totale tijd 3 uur 10 minuten
Gang Ontbijt
Porties 1 ontbijtje

Ingrediƫnten
  

  • 50 gram pompoenpuree
  • 30 gram (glutenvrije)havermout
  • 50 gram (kokos)yoghurt
  • 2 el (amandel)melk
  • 1 tl kaneel
  • 1 tl honing/maple syrup optioneel
  • Pumpkin spice granola

Instructies
 

  • Roer de pompoenpuree en de kokosyoghurt door elkaar, schep hier de havermout en de kaneel en doorheen. Is je havermoutje te stevig voeg dan wat amandelmelk toe, dit ligt aan de dikte van je pompoenpuree.
  • Proef of je je overnight oats zoet genoeg vind. Zo niet voeg dan wat zoetmiddel toe.
  • Zet je ontbijt voor minimaal vier uur weg in de koelkast.
  • Roer vervolgens de overnight oats goed door elkaar en voeg eventueel nog wat melk toe.
  • Serveer met fruit zoals gebakken appel of peer, vijgen of blauwe bessen en wat knapperige (pumpkin spice) granola.

Notities

Ik gebruikte de pumpkin spice granola van OotGranola.
Trefwoord baked oats, glutenvrij, havermout, herfst, lactose vrij, oats, ontbijt, overnight oats, pompoen, pumpkin