Glutenvrije granola pancakes
Glutenvrijegranola pancakes als ontbijt! Heerlijke pancakes gemaakt van havermeel, banaan,ei en knapperige granola die zo op tafel staan.
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 15 minuten min
Totale tijd 20 minuten min
- 30 gram (glutenvrije)havermout
- 25 gram granola*
- 1 tl bakpoeder
- 1 tl kaneel
- 1 banaan rijp
- 2 eieren
Begin met het fijn prakken van de banaan en kluts hier de eieren doorheen.
Schep het havermeel, het bakpoeder, kaneel en de granola doorheen.
Verhit een koekenpan op het vuur en laat deze goed heet worden. Schep daarna een hoopje beslag in de pan en bak de pancake goudbruin. Zodra je bubbeltjes aan de bovenkant ziet ontstaan en je spatel makkelijk onder de pancake schuift kan je de pancake omdraaien. Bak dan deze kant nog voor een minuutje mee. Ga zo door totdat al het beslag op is.
Serveer je pancakes met wat extra granola, je favoriete verse fruit, yoghurt eneventueel wat siroop of honing. Eet smakelijk!
Trefwoord banaan, eieren, glutenvrij, granola, lactose vrij, ontbijt, ootgranola, pancakes, pannenkoeken, samenwerking