Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Koffie baked oats
Glutenvrijekoffie baked oats met blauwe bessen en chocolade. Een heerlijk ontbijtje dat zoklaar is en zowel warm als koud lekker is!
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
20
minuten
min
Bereidingstijd
25
minuten
min
Totale tijd
45
minuten
min
Gang
Ontbijt
Porties
2
ontbijtjes
Ingrediƫnten
60
gram
(glutenvrije)havermout
100
gram
(kokos)yoghurt
1/2
banaan
rijp
1
el
maple syrup
1
el
koffiepoeder
1
tl
kaneel
1
tl
bakpoeder
50
gram
blauwe bessen
pure chocolade
optioneel
Instructies
Begin met het verwarm van de oven op 180 graden en zet twee ovenbestendige bakjes klaar.
Prak de banaan fijn en roer hier vervolgens alle ingrediƫnten, behalve de blauwe bessen en chocolade doorheen.
Schep als laatste de blauwe bessen en de chocolade door het beslag.
Verdee lhet beslag over de twee bakjes en zet je baked oats voor ongeveer 25 minuten in de oven.
Serveer met wat yoghurt, vers fruit en wat chocolade stukjes. Zowel warm als koud erg lekker!
Notities
Ik maakte dit recept in samenwerking met
DeNotenshop
.
Trefwoord
baked oats, blauwe bessen, chocolade, DeNotenshop, gebakken havermout, glutenvrij, koffie, lactose vrij, oats, ontbijt, samenwerking