Ga terug
Koffie baked oats

Koffie baked oats

Glutenvrijekoffie baked oats met blauwe bessen en chocolade. Een heerlijk ontbijtje dat zoklaar is en zowel warm als koud lekker is!
Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 25 minuten
Totale tijd 45 minuten
Gang Ontbijt
Porties 2 ontbijtjes

Ingrediƫnten
  

  • 60 gram (glutenvrije)havermout
  • 100 gram (kokos)yoghurt
  • 1/2 banaan rijp
  • 1 el maple syrup
  • 1 el koffiepoeder
  • 1 tl kaneel
  • 1 tl bakpoeder
  • 50 gram blauwe bessen
  • pure chocolade optioneel

Instructies
 

  • Begin met het verwarm van de oven op 180 graden en zet twee ovenbestendige bakjes klaar.
  • Prak de banaan fijn en roer hier vervolgens alle ingrediĆ«nten, behalve de blauwe bessen en chocolade doorheen.
  • Schep als laatste de blauwe bessen en de chocolade door het beslag.
  • Verdee lhet beslag over de twee bakjes en zet je baked oats voor ongeveer 25 minuten in de oven.
  • Serveer met wat yoghurt, vers fruit en wat chocolade stukjes. Zowel warm als koud erg lekker!

Notities

Ik maakte dit recept in samenwerking met DeNotenshop.
Trefwoord baked oats, blauwe bessen, chocolade, DeNotenshop, gebakken havermout, glutenvrij, koffie, lactose vrij, oats, ontbijt, samenwerking