Begin met het maken van je cake. Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een cakevorm met bakpapier. Voor een hogere cake kan je het cakeblik verkleinen door een prop aluminiumfolie tussen je bakpapier en het bakblik te doen.
Rasp de citroen. Roer de citroenrasp, kwark, eieren en honing door elkaar.
Voeg de amandelmeel, havermeel, chia zaad, bakpoeder, kaneel en zout toe en meng alles door elkaar totdat alle klontjes weg zijn.
Roer de baking soda en citroensap in een apart bakje goed door elkaar zodat het begint te schuimen en schep dit dan pas als laatste door je cake beslag. Schepje beslag in het cakeblik en bak je cake 45 minuten in de voorverwarmde oven.
Laat afkoelen voordat je hem aansnijdt.
Toppings
Voor de topping snijd je de appel in stukjes en bak je deze in een koekenpan met wat water zacht. Als ze bijna klaar zijn voeg je het kaneel toe.
Bekleed de bovenkant, of de gesneden plakjes, van de cake met kokosyoghurt en de gebakken appel.