Glutenvrij mango ontbijttaartje met granola
Glutenvrij mango ontbijttaartje met granola bodem. Start je dag vrolijk met dit heerlijke kleine, voedzame en vrolijke taartje.
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 9 minuten min
Wachttijd 2 uur uur
Totale tijd 2 uur uur 19 minuten min
Gang mini taartje, Ontbijt
Bodem
- 50 gram (glutenvrije)granola
- 15 gram amandelmeel
- 2 medjoul dadesl
- 1 el (amandel)melk optioneel
Vulling
- 150 gram mango
- 50 gram kokosyoghurt
- 1 el honing optioneel
- 2 blaadjes gelatine
Bekleed een springvorm van 10 a 12 cm met bakpapier.
Ontpit de dadels en kneed hier de granola en de amandelmeel doorheen. Is je deeg te kruimelig voeg dan de melk toe en kneed totdat je een mooie compacte deegbal hebt.
Vulling
Pureer de mango met de kokosyoghurt en optioneel voor een extra zoet taartje de honing.
Bereid de gelatine volgens aangegeven op de verpakking en roer door de mango vulling.
Schenk de vulling voorzichtig op de bodem en zet je taartje voor minimaal twee uur in de koelkast om op te stijven.
Garneer met extra granola, fruit en gevriesdroogde mango stukjes.
*Ik gebruikte de lemon poppyseed granola van OotGranola.
Trefwoord cheesecake, granola, kwarktaart, kwarktaartje, mango, mini taartje, no bake, ontbijt, ontbijttaartje, ootgranola, samenwerking