Ga terug
Wentelteefjes met chocolade

Wentelteefjes met chocolade

Wentelteefjes met chocolade en aardbeien. Een heerlijk en makkelijk recept om van boterhammen iets bijzonders te maken!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang brunch, Ontbijt
Porties 2 sandwiches

Ingrediënten
  

  • 4 (glutenvrije)boterhammen
  • 1 ei
  • 50 ml (amandel)melk
  • 1 tl kaneel
  • chocolade pasta
  • 1 tl kokosolie

Instructies
 

  • Begin met het maken van de twee sandwiches. Besmeer twee boterhammen rijkelijk met de chocolade pasta en leg op elke boterham met chocopasta een andere boterham.
  • Kluts het ei met de melk en het kaneel goed door elkaar.
  • Verwarm een koekenpan op hoog vuur en smelt daarin de kokosolie. Als de olie gesmolten is zet je het vuur lager en haal je één sandwich aan beide kanten door het eimengsel en leg je deze in de pan. Bak voor een paar minuten totdat de onderkantmooi goudbruin is. Draai de sandwich dan om en bak de andere kant ook goudbruin. Haal de sandwich uit de pan en doe nu hetzelfde met de overige sandwich.
  • Serveer met vers fruit en wat extra chocolade. Geniet ervan!

Notities

Ik gebruikte het glutenvrije bruine brood van Bakker Leo.
Trefwoord bakker leo, bananenbrood, brunch, chocolade, chocolade pasta, glutenvrij, lactose vrij, ontbijt, samenwerking, wentelteefjes