Ga terug
Vegan wentelteefjes

Vegan wentelteefjes

Uitgebreid ontbijten met vegan wentelteefjes! Een heerlijk ontbijtje om de dag goed te starten. Extra lekker met glutenvrij bananenbrood!
5 van 2 stemmen
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang brunch, Ontbijt

Ingrediƫnten
  

  • 3 sneetjes glutenvrij (bananen)brood
  • 100 ml (amandel)melk
  • 1 tl kaneel
  • 1 el bruine suike/green sweet brown

Instructies
 

  • Roer de melk, kaneel en suiker goed door elkaar.
  • Verhit een klein beetje boter in een koekenpan. Zodra de boter gesmolten is haal je een sneetje brood aan beide kanten door het melk beslag en bak je het sneetje brood voor 3 minuten op laag vuur. Draai daarna het sneetje brood om en bak nog voor 2 minuten. (Houd je brood wel in de gaten dat die niet aanbakt).
  • Ga zo door tot al je brood op is.
  • Serveer met jouw favoriete toppings zoals fruit, nootjes, granola, kwark en wat maple syrup. Geniet ervan!

Notities

Erg lekker met het glutenvrije sunt.food bananenbrood
Trefwoord bananenbrood, french toast, glutenvrij, kaneel, lactose vrij, ontbijt, vegan, wentelteefjes