Ga terug
Hartig frambozen taartje

Hartig ontbijttaartje

Klein, glutenvrij hartig frambozen taartje met pompoenpitten en geitenkaas. Dit is een heel fijn taartje om mee te lunchen!
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 40 minuten
Gang Lunch, mini taartje
Porties 1 taartje

Ingrediƫnten
  

  • 40 gram boekweitmeel/rijstmeel
  • 40 gram (plantaardige)kwark
  • 1 ei
  • 1 tl bakpoeder
  • 50 gram frambozen diepvries
  • 20 gram geitenkaas
  • 1 el pompoenpitten
  • 1 tl gedroogde basilicum
  • 1 el honing

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed je springvorm van 10 a 12 cm met bakpapier of vet deze goed in.
  • Roer de kwark, het ei en de honing los.
  • Meng het meel, kruiden en het bakpoeder door het beslag totdat je geen klontjes meer hebt.
  • Verbrokkel de geitenkaas en schep de helft van de geitenkaas, pompoenpitten en alle frambozen door het beslag en schep je beslag daarna in de springvorm.
  • Verdeel de overige geitenkaas en pompoenpitten over je beslag en bak je taartje in 30 minuten gaar.
  • Geniet ervan!

Notities

Ik koop mijn pompoenpitten bij DeNotenshop. Vooral geroosterd zijn pompoenpitten erg lekker!
Trefwoord frambozen, geitenkaas, glutenvrij, honing, koemelkvrij, lunch, lunch taartje, mini taartje, ontbijt, pompoenpitten