Ga terug
Chocolade banana pancakes

Chocolade banana pancakes

Glutenvrije en vegan chocolade banana pancakes. Een makkelijk pancake recept uit de blender die zo gemaakt is!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang brunch, Ontbijt
Porties 1 persoon

Ingrediƫnten
  

  • 40 gram (glutenvrije)havermout
  • 1 banaan rijp
  • 50 gram (kokos/plantaardige)yoghurt
  • 1 el cacao poeder
  • 1 tl maply syrup of naar smaak
  • 1 tl bakpoeder

Instructies
 

  • Pel de banaan en stop alle ingrediĆ«nten in een blender. Pureer het beslag net zo lang tot je geen klontjes meer hebt.
  • Verwarm een goede anti aanbak koekenpan op middelhoog vuur en voeg een hoopje beslag in de pan. Bak de pancake net zo lang tot er allemaal bubbeltjes ontstaan aan de bovenkant van de pancake en de spatel makkelijk onder de pancake gaat. Draai de pancake dan om en bak hem nog voor 1 minuut aan deze kant.
  • Ga zo door tot al je beslag op is.
  • Serveer je pancakes met jouw favoriete toppings en geniet ervan!
Trefwoord banaan, blender, brunch, chocolade, glutenvrij, havermout, kersen, lactose vrij, ontbijt, pancakes, pannekoeken, vegan