Bloemkool oats
Top start met deze bloemkool oats. Een makkelijk glutenvrij ontbijtje die lekker smaakt en waarbij je gelijk een portie groente binnen hebt.
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 15 minuten min
Totale tijd 20 minuten min
- 30 a 40 gram (glutenvrije)havermout
- 150 ml (haver/amandel)melk
- 1 tl cacao poeder/kaneel
- 1 tl maple siroop optioneel
- 100 gram bloemkool(rijst)
- fruit
- gedroogd fruit
- nootjes/granola
Doe de havermout, kruiden, melk en de bloemkool in een steelpannetje en breng deze zachtjes aan de kook.
Roer de havermoutpap goed door totdat je de gewenste dikte krijgt.
Schep je pap in een kommetje en garneer met jouw favoriete toppings.
Geniet ervan!
Trefwoord baked oats, bloemkool, glutenvrij, groente in je ontbijt, havermout, havermoutpap, lactose vrij, mealprep, ontbijt