Ga terug
Pumpkin pie baked oats

Pumpkin pie baked oats

Pumpkin pie baked oats voor ontbijt! Deze gebakken havermout is een heerlijke start van de dag. Makkelijk, voedzaam en vooral heel lekker.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Gang Ontbijt
Porties 1 persoon

Ingrediënten
  

  • 40 gram (glutenvrije)havermout
  • 100 gram pompoenpuree
  • 50 ml (amandel)melk
  • 1 medjoul dadel
  • 1 tl koek en speculaas kruiden
  • 1 tl bakpoeder
  • snufje zout
  • handje pecannoten
  • agave syrup naar smaak

Instructies
 

  • Zet een ovenbestendig bakje klaar verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Ontpit de dadel en snijd deze in kleine stukjes en verbrokkel de pecannoten.
  • Roer alle ingrediënten door elkaar.
  • Schep het beslag in een ovenbestendig bakje en bak je baked oats in 25 a 30 minuten af.
  • Garneer met wat extra pecannoten, agave syrup en wat bessen en geniet van jouw ontbijtje.

Notities

Ik maakte dit recept in samenwerking met DeNotenshop. Ik gebruikte hun pecannoten, agave syrup en dadels.
Trefwoord baked oats, DeNotenshop, glutenvrij, havermout, lactose vrij, oats, ontbijt, pompoen, pompoenpitten, pumpkin, samenwerking