Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Pumpkin pie baked oats
Pumpkin pie baked oats voor ontbijt! Deze gebakken havermout is een heerlijke start van de dag. Makkelijk, voedzaam en vooral heel lekker.
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
5
minuten
min
Bereidingstijd
30
minuten
min
Gang
Ontbijt
Porties
1
persoon
Ingrediënten
40
gram
(glutenvrije)havermout
100
gram
pompoenpuree
50
ml
(amandel)melk
1
medjoul dadel
1
tl
koek en speculaas kruiden
1
tl
bakpoeder
snufje
zout
handje
pecannoten
agave syrup
naar smaak
Instructies
Zet een ovenbestendig bakje klaar verwarm de oven voor op 180 graden.
Ontpit de dadel en snijd deze in kleine stukjes en verbrokkel de pecannoten.
Roer alle ingrediënten door elkaar.
Schep het beslag in een ovenbestendig bakje en bak je baked oats in 25 a 30 minuten af.
Garneer met wat extra pecannoten, agave syrup en wat bessen en geniet van jouw ontbijtje.
Notities
Ik maakte dit recept in samenwerking met
DeNotenshop
. Ik gebruikte hun
pecannoten
,
agave syrup
en
dadels
.
Trefwoord
baked oats, DeNotenshop, glutenvrij, havermout, lactose vrij, oats, ontbijt, pompoen, pompoenpitten, pumpkin, samenwerking