Ga terug
Sinaasappel oats

Sinaasappel oats

5 van 1 stem
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Ontbijt
Porties 1 portie

Ingrediƫnten
  

  • 30 a 40 gram (glutenvrije)havermout
  • 2 sinaasappels
  • 150 ml (amandel)melk
  • 1 tl kaneel/koek&speculaaskruiden
  • 1 tl maple syrup optioneel

Topppins

  • vers fruit
  • granola

Instructies
 

  • Pers 1 sinaasappel uit en snijd de andere sinaasappel in stukjes.
  • Meng de havermout met de sinaasappelsap, kaneel en de melk en breng zachtjes aan de kook.
  • Kook de havermout net zo lang tot de gewenste dikte. Voeg eventueel wat extra melk toe als de havermoutpap te dik wordt.
  • Schep in een bakje en garneer met jouw favoriete toppings.

Notities

Wil je een keer iets anders dan havermout? Probeer dan boekweitvlokken, rijstvlokken of deze mix die ik af en toe ook gebruik.
Trefwoord glutenvrij, granola, havermout, lactose vrij, mealprep, ontbijt, sinaasappel, vegan