Begin met het rooster en van de nootjes in een droge koekenpan totdat deze goudbruin zijn.
Draai het vuur uit en voeg het zout en het kaneel toe en schep de nootjes flink om zodat de kruiden over alle nootjes zitten.
Voeg vervolgens een el honing toe, haal je pan van het vuur en schep de nootjes goed om zodat de nootjes niet kunnen vastplakken aan je pan. Kies of je je nootjes nog wat zoeter wilt hebben en voeg dan de overige el honing toe. Laat de nootjesvolledig afkoelen in de pan voordat je ze eruit haalt of laat ze afkoelen opeen bord.
Maak vervolgens de dressing door alle ingrediënten goed met elkaar te mengen. Ik maakte een salade met rood fruit, spinazie en feta kaas. Maar bedacht mij later dat avocado en komkommer hier ook heel goed bij past.
Serveer de salade op een leuk bord, giet wat van de dressing erover heen en top af met de nootjes.
Notities
Ik maakte deze salade met producten van DeNotenshop.