Zomerse naanpizza

Dit is een keer iets anders dan een pizza of naanbrood. Ik combineerde beide! Een naanpizza is geen nieuw begrip maar wel iets wat ik nog niet zovaak gemaakt hebt.

Ik belegde deze ‘pizza’ met een saus van avocado, geitenkaas, gerookte kip, nectarine, courgette en pijnboompitten. Dit zorgt ervoor dat je een heel zomers gerecht krijgt. Lekker om klaar te maken en buiten op te eten of om te telen bij de borrel of de bbq!

Dit naanbrood belegde ik weer met de EAT ME avocado’s die ik heb gekregen als topmember van Uit Pauline’s keuken! Ik vind het zo leuk om avocado’s op een creatievere manier te gebruiken dan in quacomole of zo los door de salade of op brood. Eerlijk gezegd vind ik er dan ook niet zoveel aan. Dus om mij zo creatief mogelijk te laten denken ben ik dit gaan maken. Ik heb nog meer ideetjes dus wie weet of ik die ook nog uitwerk. Dit recept valt mooi binnen de deadline van 19 juni!

Ga jij aan de slag met dit recept? Lees dan snel verder..!

Zomerse naanpizza

Recipe by lislovescookingCourse: Dinner, Borrel hapje
Servings

2

servings
Prep time

15

minutes
Cooking time

10

minutes

Zowel warm als koud erg lekker

Ingrediënten

  • 2 naanbroden

  • Avocado saus
  • 1/2 avacodo

  • 15 gr geitenkaas

  • 2 tl kruidenazijn

  • 1 tl gedroogde basilicum

  • 1 tl sambal

  • zout

  • peper

  • Toppings
  • 1 perzik

  • 1/2 courgette

  • 100 gr gerookte kip

  • 20 gr geitenkaas

  • 4 el pijnboompitten

Bereidingswijze

  • Begin met het maken van de saus. Prak de avocado met de geitenkaas fijn (wil je een fijnere saus pureer dan dit met de staafmixer)
  • Roer door het avocado-geitenkaas mengsel de kruidenazijn, basilicum en de sambal
  • Breng op smaak met peper en zout
  • Snijd de gerookte kip, courgetten en nectarine in plakjes
  • Bak de naanbroden volgens de verpakking af
  • Meng de courgette en nectarine met wat olijfolie
  • Verhit een grill en grill de courgette en nectarine totdat je grillstreepjes ziet
  • Verwarm een koekenpan en bak hierin de pijnboompitjes bruin
  • Besmeer de naanbroden met de avocado saus en beleg met de gerookte kip, nectarine en courgette
  • Bestrooi je naanbrood met de pijnboompitjes en geitenkaas

P.s. ga jij dit naanbrood maken? Laat je mij dan jou creatie zien via Facebook of Instagram door mij te taggen of de #lislovescooking te gebruiken? Vind ik leuk om te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *