Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Glutenvrije baked oats met appel en blauwe bessen
Glutenvrije baked oats met appel en blauwe bessen. Een heerlijk ontbijt dat snel gemaakt is en vol gezonde ingrediƫnten zit!
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd
45
minuten
min
Totale tijd
55
minuten
min
Gang
Ontbijt
Porties
4
ontbijtjes
Ingrediƫnten
110
gram
(glutenvrije) havermout
50
gram
(glutenvrije) muesli
150
gram
(lactose vrije) kwark
1
banaan
rijp
50
ml
amandelmelk
1
tl
bakpoeder
1
tl
kaneel
Snufje
zout
1
appel
70
gram
blauwe bessen
2
el
ahorn siroop
optioneel
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een ovenschaal in.
Snijd de appel in stukjes/plakjes.
Prak de banaan en roer hier de kwark, melk en eventueel het zoetmiddel doorheen.
Schep vervolgens de havermout, muesli, bakpoeder, kaneel en het zoet door het beslag totdat alles goed gemengd is.
Verdeel de blauwe bessen over de ovenschaal en schep vervolgens het beslag hier overheen. Als laatste verdeel je de appel over het beslag.
Bak de baked oats voor 35 a 40 minuten in de oven totdat die mooi goudbruin kleurt en stevig aanvoelt.
Serveer met extra fruit en wat van jouw favoriete kwark.
Geniet ervan!
Trefwoord
appel, baked oats, banaan, blauwe besen, gebakken havermout, glutenvrij, kwark, lactose vrij, muesli, oats, ontbijt, ontbijttaartje