Ga terug
Glutenvrije baked oats met appel en blauwe bessen

Glutenvrije baked oats met appel en blauwe bessen

Glutenvrije baked oats met appel en blauwe bessen. Een heerlijk ontbijt dat snel gemaakt is en vol gezonde ingrediƫnten zit!
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 45 minuten
Totale tijd 55 minuten
Gang Ontbijt
Porties 4 ontbijtjes

Ingrediƫnten
  

  • 110 gram (glutenvrije) havermout
  • 50 gram (glutenvrije) muesli
  • 150 gram (lactose vrije) kwark
  • 1 banaan rijp
  • 50 ml amandelmelk
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 tl kaneel
  • Snufje zout
  • 1 appel
  • 70 gram blauwe bessen
  • 2 el ahorn siroop optioneel

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een ovenschaal in.
  • Snijd de appel in stukjes/plakjes.
  • Prak de banaan en roer hier de kwark, melk en eventueel het zoetmiddel doorheen.
  • Schep vervolgens de havermout, muesli, bakpoeder, kaneel en het zoet door het beslag totdat alles goed gemengd is.
  • Verdeel de blauwe bessen over de ovenschaal en schep vervolgens het beslag hier overheen. Als laatste verdeel je de appel over het beslag.
  • Bak de baked oats voor 35 a 40 minuten in de oven totdat die mooi goudbruin kleurt en stevig aanvoelt.
  • Serveer met extra fruit en wat van jouw favoriete kwark.
  • Geniet ervan!
Trefwoord appel, baked oats, banaan, blauwe besen, gebakken havermout, glutenvrij, kwark, lactose vrij, muesli, oats, ontbijt, ontbijttaartje