Ga terug
Cinnamon roll wentelteefjes

Cinnamon roll wentelteefjes

Glutenvrije cinnamon roll wentelteefjes. Een heerlijk, makkelijk en feestelijk ontbijtje om je dag mee te beginnen!
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang brunch, Ontbijt
Porties 2 personen

Ingrediƫnten
  

  • 6 glutenvrije/zuurdesemboterhammen
  • 1 ei
  • 100 ml amandelmelk
  • 2 el bruine/kokosbloesemsuiker
  • 1 tl kaneel
  • 1 tl vanille
  • Snufje zout

Topping:

  • 3 el poedersuiker*
  • 1 tl amandelmelk
  • Nootjes
  • Vers fruit

Instructies
 

  • Snij 6 plakken (glutenvrij zuurdesem) brood.
  • Breek het ei in een diep bord en kluts deze samen met de overige ingrediĆ«nten goed door elkaar.
  • Verhit een koekenpan met een klontje boter op middelhoog vuur.
  • Dip een boterham in het beslag en laat eventjes intrekken.
  • Bak je wentelteefje in de pan totdat die mooi goudbruin kleurt, keer regelmatig zodat deze niet kan aanbranden.
  • Maak het glazuur door de poedersuiker te mengen met de melk.
  • Serveer met het glazuur, vers fruit en nootjes.

Notities

*Je kunt ook ahorn siroop gebruiken.
Dit recept is in samenwerking met Pip Studio.
Trefwoord brood, brunch, chocolade, cinnamon rolls, fruit, glutenvrij, kaneel, ontbijt, pasen, wentelteefjes, zuurdesem