Cinnamon roll wentelteefjes
Glutenvrije cinnamon roll wentelteefjes. Een heerlijk, makkelijk en feestelijk ontbijtje om je dag mee te beginnen!
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 15 minuten min
Totale tijd 25 minuten min
- 6 glutenvrije/zuurdesemboterhammen
- 1 ei
- 100 ml amandelmelk
- 2 el bruine/kokosbloesemsuiker
- 1 tl kaneel
- 1 tl vanille
- Snufje zout
Topping:
- 3 el poedersuiker*
- 1 tl amandelmelk
- Nootjes
- Vers fruit
Snij 6 plakken (glutenvrij zuurdesem) brood.
Breek het ei in een diep bord en kluts deze samen met de overige ingrediƫnten goed door elkaar.
Verhit een koekenpan met een klontje boter op middelhoog vuur.
Dip een boterham in het beslag en laat eventjes intrekken.
Bak je wentelteefje in de pan totdat die mooi goudbruin kleurt, keer regelmatig zodat deze niet kan aanbranden.
Maak het glazuur door de poedersuiker te mengen met de melk.
Serveer met het glazuur, vers fruit en nootjes.
*Je kunt ook ahorn siroop gebruiken.
Dit recept is in samenwerking met Pip Studio.
Trefwoord brood, brunch, chocolade, cinnamon rolls, fruit, glutenvrij, kaneel, ontbijt, pasen, wentelteefjes, zuurdesem