Glutenvrije citroen cakejes met granola
Glutenvrije citroen cakejes met granola. Makkelijk te maken, ideaal voor het ontbijt en heerlijk fris van smaak!
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 25 minuten min
Totale tijd 35 minuten min
- 80 gram glutenvrijehavermeel
- 30 gram lemon poppyseed granola
- 1 rijpe banaan
- 1 ei
- 1 tl vanille
- 100 ml amandelmelk
- 1 tl bakpoeder
- Sap + rasp 1/2 citroen
- 50 gram blauwe bessen
Toppings:
- Lemon poppyseed granola
- Kokosyoghurt
- Blauwe bessen
Verwarm de oven voor op 175 graden en vet 2 a 3 ovenbestendige bakjes in.
Prak de banaan fijn.
Meng alle ingrediƫnten door elkaar tot een mooi glad beslag en schep daarna de blauwe bessen door het beslag.
Verdeel je beslag over de 2 a 3 vormpjes en bak voor 20 a 25 minuten af in de oven.
Laat even afkoelen en serveer met jouw favoriete toppings!
Trefwoord cake, citroen, glutenvrij, granola, lactose vrij, ontbijt, ootgranola, samenwerking, suiker vrij, tussendoortje