Ga terug
Glutenvrije citroen cakejes met granola

Glutenvrije citroen cakejes met granola

Glutenvrije citroen cakejes met granola. Makkelijk te maken, ideaal voor het ontbijt en heerlijk fris van smaak!
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 25 minuten
Totale tijd 35 minuten
Gang Ontbijt
Porties 3 cakejes

Ingrediƫnten
  

  • 80 gram glutenvrijehavermeel
  • 30 gram lemon poppyseed granola
  • 1 rijpe banaan
  • 1 ei
  • 1 tl vanille
  • 100 ml amandelmelk
  • 1 tl bakpoeder
  • Sap + rasp 1/2 citroen
  • 50 gram blauwe bessen

Toppings:

  • Lemon poppyseed granola
  • Kokosyoghurt
  • Blauwe bessen

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 175 graden en vet 2 a 3 ovenbestendige bakjes in.
  • Prak de banaan fijn.
  • Meng alle ingrediĆ«nten door elkaar tot een mooi glad beslag en schep daarna de blauwe bessen door het beslag.
  • Verdeel je beslag over de 2 a 3 vormpjes en bak voor 20 a 25 minuten af in de oven.
  • Laat even afkoelen en serveer met jouw favoriete toppings!

Notities

Dit recept is in samenwerking met OotGranola.
Trefwoord cake, citroen, glutenvrij, granola, lactose vrij, ontbijt, ootgranola, samenwerking, suiker vrij, tussendoortje