Ga terug
Basisrecept havermoutpap

Basisrecept havermoutpap

Basisrecept havermoutpap voor een heerlijk ontbijtje! Dit is een glutenvrije start die gezond, lekker en helemaal naar jou smaak te maken is.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Ontbijt

Ingrediƫnten
  

  • 30 a 40 gram (glutenvrije)havermout
  • 150 a 200 ml (amandel)melk
  • 1 tl kaneel

Optioneel

  • vers fruit
  • (kokos)yoghurt/kwark
  • granola
  • gedroogd fruit
  • nootjes
  • pindakaas

Instructies
 

  • Doe de havermout, kaneel en amandelmelk in een steelpannetje en breng rustig aan de kook.
  • Roer de havermout goed door zodat het niet kan aankoeken. Roer net zo lang totdat je de gewenste dikte hebt.
  • Schep je havermout in een kommetje en garneer met jouw favoriete toppings!
  • Tip: kook eens een appeltje, wat gedroogd fruit of pindakaas mee. Erg lekker!
Trefwoord amandelmelk, baked oats, basis recept, glutenvrij, havermout, lactose vrij, mealprep, ontbijt, suikervrij