Basisrecept havermoutpap
Basisrecept havermoutpap voor een heerlijk ontbijtje! Dit is een glutenvrije start die gezond, lekker en helemaal naar jou smaak te maken is.
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 5 minuten min
Totale tijd 10 minuten min
- 30 a 40 gram (glutenvrije)havermout
- 150 a 200 ml (amandel)melk
- 1 tl kaneel
Optioneel
- vers fruit
- (kokos)yoghurt/kwark
- granola
- gedroogd fruit
- nootjes
- pindakaas
Doe de havermout, kaneel en amandelmelk in een steelpannetje en breng rustig aan de kook.
Roer de havermout goed door zodat het niet kan aankoeken. Roer net zo lang totdat je de gewenste dikte hebt.
Schep je havermout in een kommetje en garneer met jouw favoriete toppings!
Tip: kook eens een appeltje, wat gedroogd fruit of pindakaas mee. Erg lekker!
Trefwoord amandelmelk, baked oats, basis recept, glutenvrij, havermout, lactose vrij, mealprep, ontbijt, suikervrij