Brownie baked oats met frambozen
Glutenvrije brownie baked oats met frambozen en pistachenootjes. Makkelijk te maken, vol van smaak en ideaal om te mealpreppen!
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 20 minuten min
Totale tijd 25 minuten min
- 120 gram (glutenvrije) havermout
- 1 banaan rijp
- 1 ei
- 100 gram (verse)frambozen
- 1 tl kaneel
- 1 el cacao poeder
- 1 el (amandel)melk
- snufje zout
- 25 gram chocolade
- 25 gram pistachenootjes
- 1 el honing optioneel
Verwarm de oven voor op 175 graden en zet drie ovenbestendige bakjes klaar.
Prak de banaan en roer hier het ei doorheen.
Schep hier vervolgens de havermout, kaneel, cacaopoeder en eventueel de honing doorheen.
Verdeel je beslag over de drie bakjes en druk hier de frambozen, pistachenootjes en chocolade druppels in.
Bak je baked oats in 20 a 25 minuten af.
Geniet van dit lekkere en simpele ontbijtje!
*Maak je liever een blondie i.p.v. een brownie? Laat dan de cacaopoeder en amandelmelk achterwegen!
P.s. Dit recept is in samenwerking met DeNotenshop.
Trefwoord baked oats, banaan, brownie, cacao poeder, chocolade, frambozen, glutenvrij, lactose vrij, oats, ontbijt, pistachenoten