Ga terug
Brownie baked oats met frambozen

Brownie baked oats met frambozen

Glutenvrije brownie baked oats met frambozen en pistachenootjes. Makkelijk te maken, vol van smaak en ideaal om te mealpreppen!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Ontbijt
Porties 3 porties

Ingrediƫnten
  

  • 120 gram (glutenvrije) havermout
  • 1 banaan rijp
  • 1 ei
  • 100 gram (verse)frambozen
  • 1 tl kaneel
  • 1 el cacao poeder
  • 1 el (amandel)melk
  • snufje zout
  • 25 gram chocolade
  • 25 gram pistachenootjes
  • 1 el honing optioneel

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 175 graden en zet drie ovenbestendige bakjes klaar.
  • Prak de banaan en roer hier het ei doorheen.
  • Schep hier vervolgens de havermout, kaneel, cacaopoeder en eventueel de honing doorheen.
  • Verdeel je beslag over de drie bakjes en druk hier de frambozen, pistachenootjes en chocolade druppels in.
  • Bak je baked oats in 20 a 25 minuten af.
  • Geniet van dit lekkere en simpele ontbijtje!

Notities

*Maak je liever een blondie i.p.v. een brownie? Laat dan de cacaopoeder en amandelmelk achterwegen!
P.s. Dit recept is in samenwerking met DeNotenshop.
Trefwoord baked oats, banaan, brownie, cacao poeder, chocolade, frambozen, glutenvrij, lactose vrij, oats, ontbijt, pistachenoten