Brownie baked oats met frambozen

Brownie baked oats met frambozen

Glutenvrije brownie baked oats met frambozen en pistachenootjes. Makkelijk te maken, vol van smaak en ideaal om te mealpreppen!

Met baked oats kan je alle kanten op!

Glutenvrije brownie baked oats met frambozen en pistachenootjes om je ochtend goed te beginnen. Makkelijk te maken, rijk van smaak, gevuld met chocolade en nootjes en het is een fijn ontbijt om te mealpreppen. Glutenvrije en lactose vrij te maken!

Ik vindt baked oats een heerlijke manier om de dag te beginnen. Binnen een handomdraai staat je ontbijt in de oven en dan kan jij douchen, je opmaken of gewoon even een kopje koffie drinken. Het fijne is ook dat je bijna elk smaakje aan je havermout kan geven, van heel gezond naar alle toppings die je maar kan bedenken. En ik ben fan van afwisselen en doe het daarom ook vaak!

Dit recept is gemaakt met banaan en ei als bindmiddel. De cacaopoeder en chocolade druppels zorgen voor de brownie smaak! En voeg vervolgens nog wat pistachenootjes toe aan je havermout en je ontbijtje is klaar! Maar ben je nou niet zo’n fan van chocolade? Vervang dan de cacaopoeder dan door kaneel en gebruik bijvoorbeeld witte chocolade i.p.v. pure chocolade. En geen frambozen in huis? Aardbeien of blauwe bessen zijn ook heerlijk!

Geef je ontbijt jouw favoriete smaak en geniet ervan! Ga jij hem maken?

Brownie baked oats met frambozen

Brownie baked oats met frambozen

Glutenvrije brownie baked oats met frambozen en pistachenootjes. Makkelijk te maken, vol van smaak en ideaal om te mealpreppen!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Ontbijt
Porties 3 porties

Ingrediënten
  

  • 120 gram (glutenvrije) havermout
  • 1 banaan rijp
  • 1 ei
  • 100 gram (verse)frambozen
  • 1 tl kaneel
  • 1 el cacao poeder
  • 1 el (amandel)melk
  • snufje zout
  • 25 gram chocolade
  • 25 gram pistachenootjes
  • 1 el honing optioneel

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 175 graden en zet drie ovenbestendige bakjes klaar.
  • Prak de banaan en roer hier het ei doorheen.
  • Schep hier vervolgens de havermout, kaneel, cacaopoeder en eventueel de honing doorheen.
  • Verdeel je beslag over de drie bakjes en druk hier de frambozen, pistachenootjes en chocolade druppels in.
  • Bak je baked oats in 20 a 25 minuten af.
  • Geniet van dit lekkere en simpele ontbijtje!

Notities

*Maak je liever een blondie i.p.v. een brownie? Laat dan de cacaopoeder en amandelmelk achterwegen!
P.s. Dit recept is in samenwerking met DeNotenshop.
Trefwoord baked oats, banaan, brownie, cacao poeder, chocolade, frambozen, glutenvrij, lactose vrij, oats, ontbijt, pistachenoten

P.s. ik ben heel benieuwd wat jij van deze baked oats vindt. Laat je mij dit weten? Dit kan in de reacties hieronder of tag mij op Instagram of gebruik #lislovescooking. Vind ik leuk om te zien! Kijk hier ook eens naar mijn andere baked oats recepten.

Bewaar dit recept op Pinterst!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*