Glutenvrije zuurdesem

Glutenvrije zuurdesem verzamelblog vol recepten, tips en tricks. Maak je eigen zuurdesembrood die glutenvrij is en nog veel meer zuurdesem lekkers!

Genieten van homemade lekkers!

Dit is een verzamelblog over de glutenvrije zuurdesem. Van het basis recept van de glutenvrije starter tot, brood en allemaal andere recepten. Het begin is misschien even lastig maar als je de basis eenmaal onder de knie hebt rollen er vanzelf de lekkerste zuurdesem recepten uit de oven! Ik laat je hier zien hoe jij met jou starter allerlei verschillende recepten kan maken.

Hieronder vind je de linkjes naar allemaal glutenvrije recepten gemaakt met de starter. Ik laat zien hoe ik mijn basis starter heb gemaakt maar ook wat je kan doen met de zuurdesem discard. Want elke keer je discard weggooien is ook zo zonde. Je vind hier niet alleen mijn recepten maar ook recepten van Marike van OhMyPie!. Want hoe meer inspiratie en recepten hoe beter!

Ga zelf lekker aan de slag en laat je niet tegenhouden door het proces. Want als je eenmaal de slag te pakken hebt is er geen houden meer aan!

P.s. als jij aan de slag gaat met een glutenvrij zuurdesem recept, laat je mij dit dan weten? Je kunt hieronder een reactie of vraag achter laten of tag mij op Facebook of Instagram of gebruik #lislovescooking. Vind ik super om te zien en horen!

Bewaar deze recepten ook op Pinterest!
Glutenvrije zuurdesem