Glutenvrij voor Charlie’s Kitchen

Glutenvrij bakken en koken voor Charlie’s Kitchen! Glutenvrij bakken en koken is een feestje en dat kun je zien met deze recepten.

Van zoet tot hartig, makkelijk en moeilijk, hier vind je genoeg inspiratie!

Hoe leuk is het dat ik glutenvrij mag bakken en koken voor Charlie’s Kitchen?! Glutenvrij bakken en koken is een feestje en dat weet Charlotte! Eens in de paar weken komen er een paar recepten online die ik speciaal voor Charlotte maak. Deze staan op het blog van Charlotte maar omdat ik jullie graag wil laten zien wat ik maak ga ik op deze pagina de linkjes delen!

Ik ken Charlotte van het Echt In Business programma en het Echt In Balans programma. In het ene programma heb ik geleerd hoe ik een bedrijfje kan starten, hoe ik bij mijzelf blijf, mijn ideeën in kaart zet en vooral positieve mindset. Want als jij niet blij bent en doem denkt gaat het niet lukken.

In het echt in balans programma heb ik veel over voeding, mindset, balans in alles en gezond eten geleerd. En met gezond eten wordt ook bedoeld af en toe een bakje chips, reep chocolade of juist wel die gezonde maar voedzame salade. Alles draait om balans!

Ik vind het heel gaaf dat ik recepten mag maken voor het blog Charlie’s Kitchen. Hieronder vind je dan ook een afbeelding van het recept door gelinkt naar het blog van Charlotte. Zo ben je meteen bij het recept!

Heel veel bak en kook plezier en geniet er vooral van!

P.s. ik ben benieuwd of jij één van deze recepten gaat maken? Laat je mij dit weten? Je kunt mij taggen op Facebook of Instagram of gebruik #lislovescooking. En ben je nog op zoek naar meer lekkers? Kijk dan eens tussen al mijn recepten en glutenvrije basis bak recepten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *