Glutenvrij voor Charlie’s Kitchen

Glutenvrij bakken en koken voor Charlie’s Kitchen! Glutenvrij bakken en koken is een feestje en dat kun je zien met deze recepten.

Van zoet tot hartig, makkelijk en moeilijk, hier vind je genoeg inspiratie!

Hoe leuk is het dat ik glutenvrij mag bakken en koken voor Charlie’s Kitchen?! Glutenvrij bakken en koken is een feestje en dat weet Charlotte! Eens in de paar weken komen er een paar recepten online die ik speciaal voor Charlotte maak. De glutenvrije recepten die je hieronder ziet staan op het blog van Charlotte. Om jullie de recepten graag wil laten zien ga ik op deze pagina de linkjes delen! Zo kun je gemakkelijk en snel toch bij de heerlijke recepten komen.

Ik ken Charlotte van het Echt In Business programma en het Echt In Balans programma. In het ene programma heb ik geleerd hoe ik een bedrijfje kan starten, hoe ik bij mijzelf blijf, mijn ideeën in kaart zet en vooral positieve mindset. In het echt in balans programma heb ik veel over voeding, mindset, balans in alles en gezond eten geleerd. En met gezond eten wordt ook bedoeld af en toe een bakje chips, reep chocolade of juist wel die gezonde maar voedzame salade. Alles draait om balans!

Ik vind het heel gaaf dat ik recepten mag maken voor het blog Charlie’s Kitchen. Hieronder vind je dan ook een afbeelding van het recept door gelinkt naar het blog van Charlotte. Zo ben je meteen bij het recept! Verder schreef ik nog een blog over de gezondheidsvoordelen van de Green Juice, die je hier vind, en een blog vol recepten met deze superfood.

Heel veel bak en kook plezier en geniet er vooral van!

P.s. ik ben benieuwd of jij één van deze recepten gaat maken? Laat je mij dit weten? Je kunt mij taggen op Facebook of Instagram of gebruik #lislovescooking. En ben je nog op zoek naar meer lekkers? Klik dan hier voor alle recepten en hier voor glutenvrije basis bak recepten!

Bewaar de recepten ook op Pinterest!