Superfoodies Green Juice

Superfoodies Green Juice

De voordelen en lekkerste recepten met de superfoodies green juice poeder. Een groen poeder die zorgt voor super energie!

Voor meer energie!

De voordelen en lekkerste recepten met de superfoodies green juice poeder vind je in deze blog. Start je dag met nog meer energie en houd die energie ook vast. Vaarwel suikerdipjes, hallo goede vitamines en mineralen en welkom lekkere recepten!

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen wil ik eerst vertellen wat de Green Juice is. De Green Juice is een poeder die ervoor zorgt dat je heel veel vitamines en mineralen binnen kunt krijgen die je normaal niet uit je eten haalt. Het zorgt er eigenlijk voor dat jij met een al deze stofjes dus wel binnen krijgt en je hierom niet nog veel meer supplementen en vitamines hoeft te slikken.

Glutenvrij voor Charlie's Kitchen
Green juice energie smoothie

Ik kende dit groene poedertje niet totdat ik recepten ging maken voor Charlotte van Charlie’s Kitchen. Charlotte drinkt de Green Juice al jaren elke dag en ervaart er heel veel voordelen van (lees maar hier). Omdat ik nu bij #teamcharlie hoor kreeg ik dit drankje ook om te proberen. En heel eerlijk schrok ik nogal van de geur en smaak. Maar ik zou Melissa niet zijn als ik dit drankje niet een #lislovescooking draai gaf en er een heerlijk recept van maakte. Vaarwel kopje Green Juice in de ochtend en hallo tropische overnight oats of gezonde vegan chocolade muffins. Zo lus ik dit groene goedje zeker wel!

Maar ik mag de voordelen van de Green Juice ook zeker niet ontkennen. Er zitten zeker voordelen aan en die merk ik ook. Zo ervaar ik dat ik een veel gavere huid krijg, ik in de ochtend meer energie heb en ik vind het fijn om te weten dat ik wat extra vitamines en mineralen binnen krijg. Je kunt er beter wat teveel hebben dan te weinig denk ik dan maar.

Nu ben ik geen voedingsexpert en ga ik je de positieve effecten die het op je lichaam kan hebben ook zeker niet uitleggen. Charlotte is dit wel en legt in deze post alles over de Green Juice uit. Ik weet alleen dat het goed is voor je hormoonbalans, dat het je immuunsysteem ondersteunt, zorgt voor een goed darm flora en zorgt voor een goed balans in je huishouden. Verder houd ik mij gewoon bezig met alle recepten! (Kijk ook even op deze pagina met meer recepten die ik voor Charlie’s Kitchen maakte).

Want hoe fijn is het om een lekkere maaltijd te eten en te weten dat je super gezond bezig bent. Ik vind dat wel een fijn idee! Daarom schreef ik ook een verzamelpost met alle recepten met de Green Juice die ik tot nu toe heb gemaakt. Het zijn er al aardig wat dus je kunt meteen aan de slag!

Laat je verassen en probeer een keer een pot Green Juice. Je zult zien dat ook jij er je voordelen uithaalt en effect op je gezondheid merkt. Ik eet denk nu ongeveer twee dagen per week een gerecht waar ik de Green Juice in verwerk en ik merk zelf wel een effect. Super fijn want zo zorg ik net iets extra voor mijn lichaam!

Glutenvrij voor Charlie's Kitchen
Vegan chocolade muffins

P.s. als je een recept van mij of Charlotte gemaakt heb laat je mij dit dan weten? Vind ik leuk! Je kunt hieronder een reactie achterlaten of tag mij op Facebook of Instagram of gebruik #lislovescooking of tag CharliesKitchen.

One Comment

  1. Pingback: Recepten met de green juice • lislovescooking

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*