Recepten met de green juice

Recepten met de green juice

Een verzamelblog vol glutenvrije recepten met de green juice poeder. De lekkerste gerechten die ook nog eens super goed voor je zijn!

Genieten van gezonde gerechten!

Gezonde, lekkere en glutenvrije recepten die gemaakt zijn met de green juice poeder vind je in deze verzamelblog. Ik ontwikkelde een heleboel recepten waarin ik deze probiotica verwerkte. Want recepten die lekker zijn en ook nog eens goed voor je kun je nooit genoeg hebben!

Pas schreef ik al een blog over de Green Juice poeder. Deze heb ik leren kennen via Charlotte van Charlie’s Kitchen. Als teamlid van #teamcharlie probeer ik regelmatig iets waar Charlotte fan van is. En zo ben ik ook bij dit groene poedertje gekomen. Nu ben ik helemaal niet zo van de gezondheidspoeders, maar ook ik heb voordelen ervaren van de Green Juice. Zo heb ik meer energie, krijg ik extra vitamines en mineralen binnen en dat mijn huid er mooier van wordt. Lees hier Charlotte haar ervaring.

Alleen om de Green Juice nou puur te drinken vind ik wat intens. Daarom ontwikkelde ik in opdracht van en met Charlotte heerlijke recepten met de Green Juice in de hoofdrol. Verschillende ontbijtjes, bakrecepten en hartige recepten heb ik hier al mee gemaakt en gaan er nog komen. Elke keer vind ik het ontwikkelde gerechtje super lekker en proef ik de green juice niet tot nauwelijks. Maar ik krijg toch al die goede stoffen binnen.

Op deze pagina vind je daarom ook allemaal recepten zodat jij op een makkelijke en lekkere manier de Green Juice binnen kan krijgen. Ik hoop dat je deze recepten zeker eens gaat proberen en er lekker van gaat genieten. En heb je nou geen Green Juice in huis? Je hoeft deze poeder niet te gebruiken, al raad ik het wel aan om eens te proberen. Haal deze gewoon uit het recept en geniet van een heerlijke maaltijd!

Ontbijt

Tussendoortjes

Dinner

P.s. heb jij nou een recept met de Green Juice gemaakt laat je mij of Charlotte dit dan weten? Dit kan via mijn Instagram, #lislovescooking of Facebook of via de Instagram van Charlie’sKitchen. Vinden wij alleen maar leuk! En bewaar de recepten ook op Pinterest! Zo kun je ze altijd terugvinden.

One Comment

  1. Pingback: Superfoodies Green Juice • lislovescooking

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*