Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed één springvorm van 12 cm of 2 springvormen van 10 cm met bakpapier of vet deze goed in.
Rasp de wortel, prak de banaan fijn en verbrokkel de pecannoten.
Roer het ei door het meel, kokosrasp, bakpoeder, kruiden, de geprakte banaan en geraspte wortel tot een beslag zonder meel klontjes.
Schep de rozijnen en 2/3 van de pecannoten door het beslag.
Verdeel je beslag over de vormpjes en garneer met de overige pecannoten.
Bak je taartjes in 35 a 40 minuten af in de voorverwarmde oven.
Laat even afkoelen voordat je ze uit de springvorm haalt.
Garneer met yoghurt, fruit en jouw favoriete nootjes. Geniet ervan!
Notities
Ik maakte dit taartje met gemengde rozijnen en pecannoten van DeNotenshop. Mijn recept vind je daar ook terug op hun inspiratie pagina die je hier vindt.