Ga terug
Glutenvrije bananenbrood wafels

Glutenvrije bananenbrood wafels

Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Ontbijt, Tussendoortje
Porties 2 personen

Ingrediƫnten
  

  • 80 gram (glutenvrije)havermout
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 tl kaneel
  • 1/2 banaan
  • 1 ei
  • 50 ml (amandel)melk
  • 1 tl vanille extract
  • snufje zout
  • 1 el maple syrup optioneel

Instructies
 

  • Begin met je wafelijzer te verwarmen en deze in te vetten met wat olie of boter.
  • Prak dan de banaan fijn en roer hier de andere ingrediĆ«nten doorheen.
  • Schep een lepel beslag in het hete wafelijzer en doe je ijzer dicht. Wacht net zolang tot er zo goed als geen stoom meer uit het wafelijzer komt. Wanneer dat is, is je wafel klaar.
  • Serveerde wafels met jouw favoriete toppings en geniet ervan!

Notities

Ik maakte dit recept met producten van DeNotenshop.
Trefwoord banaan, bananenbrood, DeNotenshop, gebakken havermout, glutenvrij, lactose vrij, lactosevrij, oats, ontbijt, samenwerking, tussendoortje, wafel, wafels