Ga terug
Glutenvrije mokka overnight oats

Glutenvrije mokka overnight oats

Glutenvrijemokka overnight oats met rood fruit. Een heerlijk en makkelijk ontbijtje meteen hint van koffie en chocolade!
Voorbereidingstijd 10 minuten
Wachttijd 4 uur
Totale tijd 4 uur 10 minuten
Gang Ontbijt
Porties 1 ontbijtje

Ingrediƫnten
  

  • 30 gram (glutenvrije)havermout
  • 1 el cacao poeder
  • 1 el oploskoffie*
  • 100 ml (amandel)melk
  • 1 el maple syrup optioneel

Toppings

  • (plantaardige)kwark
  • rood fruit
  • (koffie/chocolade)granola

Instructies
 

  • Meng de havermout, cacao poeder, koffie poeder en de amandelmelk door elkaar en zet voor minimaal vier uur in de koelkast om te laten indikken.
  • Op het moment van eten roer je alles nog een keer goed door.
  • Serveer met de kwark, rood fruit en natuurlijk de knapperige granola. Geniet ervan!

Notities

*Geen oploskoffie in huis? Zet dan een kopje koffie, neem hier 50 ml van en vul aan tot 100 ml met amandelmelk.
Ik maakte dit recept in samenwerking met OotGranola.
Trefwoord chocolade, gebakken havermout, glutenvrij, granola, koffie, mokka, oats, ontbijt, ootgranola, overnight oats, rood fruit, samenwerking