Glutenvrije mokka overnight oats

Glutenvrije mokka overnight oats

Glutenvrije mokka overnight oats met rood fruit. Een heerlijk en makkelijk ontbijtje met een hint van koffie en chocolade!

Twee heerlijke smaken in één ontbijtje.

Makkelijke glutenvrije mokka overnight oats met rood fruit. Dit ontbijt staat binnen no-time op tafel en zorgt voor een echte kick start van jouw ochtend. Want de smaken van koffie en chocolade zorgen voor een feestje op de smaakpupillen!

Ik ben tegenwoordig een echte koffie drinker. Niet meer alleen cappuchino’s, maar ook gewoon zwarte koffie. Nou wil ik wel eerlijk toegeven dat een zwarte koffie voor mijn ontbijt wel echt een uitdaging is, dus ging ik maar aan de slag met een ontbijtje waar de smaak van koffie in terug komt. Nu maakte ik al eerder deze overnight oats met koffie en deze baked oats met koffie. Maar dit receptje kon er ook nog wel bij!

Glutenvrije mokka overnight oats

Het fijne aan dit ontbijt vind ik dat het zo makkelijk te maken is. Even alle ingrediënten in de avond door elkaar roeren, paar uur in de koelkast zetten en klaar is je ontbijt. De volgende dag even doorroeren, vers (rood) fruit snijden en bestrooien met wat knapperige granola. Hoe simpel wil je het hebben?!

Ik hoop dat jij net zo van dit ontbijt geniet als ik en hem snel gaat maken!

Glutenvrije mokka overnight oats

Glutenvrije mokka overnight oats

Glutenvrijemokka overnight oats met rood fruit. Een heerlijk en makkelijk ontbijtje meteen hint van koffie en chocolade!
Voorbereidingstijd 10 minuten
Wachttijd 4 uur
Totale tijd 4 uur 10 minuten
Gang Ontbijt
Porties 1 ontbijtje

Ingrediënten
  

  • 30 gram (glutenvrije)havermout
  • 1 el cacao poeder
  • 1 el oploskoffie*
  • 100 ml (amandel)melk
  • 1 el maple syrup optioneel

Toppings

  • (plantaardige)kwark
  • rood fruit
  • (koffie/chocolade)granola

Instructies
 

  • Meng de havermout, cacao poeder, koffie poeder en de amandelmelk door elkaar en zet voor minimaal vier uur in de koelkast om te laten indikken.
  • Op het moment van eten roer je alles nog een keer goed door.
  • Serveer met de kwark, rood fruit en natuurlijk de knapperige granola. Geniet ervan!

Notities

*Geen oploskoffie in huis? Zet dan een kopje koffie, neem hier 50 ml van en vul aan tot 100 ml met amandelmelk.
Ik maakte dit recept in samenwerking met OotGranola.
Trefwoord chocolade, gebakken havermout, glutenvrij, granola, koffie, mokka, oats, ontbijt, ootgranola, overnight oats, rood fruit, samenwerking

P.s. laat je het mij weten als je ook zo hebt genoten van dit ontbijt? Je kunt hieronder een reactie achterlaten of tag mij op Instagram of gebruik #lislovescooking. Wordt ik vrolijk van! En kijk hier eens naar al mijn ontbijtjes!

Bewaar dit recept op Pinterst!

Glutenvrije mokka overnight oats

One Comment

  1. Pingback: Glutenvrije mokka wafels • Lislovescooking

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*