Koffie baked oats

Koffie baked oats

Glutenvrije koffie baked oats met blauwe bessen en chocolade. Een heerlijk ontbijtje dat zo klaar is en zowel warm als koud lekker is!

Start je dag goed!

Koffie baked oats met blauwe bessen en chocolade als ontbijt. Dit ontbijtje is makkelijk te maken, zo klaar en zowel warm als koud lekker. Het ideale ontbijt voor de koffie lovers!

Ik vind een kopje koffie in de ochtend heerlijk. En daarom heb ik in dit ontbijt koffie verwerkt. Zo heb je en een lekker ontbijtje en de smaak van koffie in één recept. Ik deed dit al eerder met deze overnight oats, en dacht als je de havermout bakt kan dat alleen maar lekker zijn. Gelukkig werd ik niet teleurgesteld en ontstond er een nieuw favoriet ontbijtje van mij.

Koffie baked oats

Het recept is super simpel, net als alle baked oats recepten eigenlijl. Je roert alle ingrediënten voor de door elkaar, vervolgens spatel je de blauwe bessen erdoorheen en bak je je oats af in de oven. Wil je je ontbijtje nou extra speciaal maken? Voeg dan wat pure chocolade toe, geloof mij maar als ik zeg dat dit heel lekker is!

Ik ben er gek op en ik ben blij dat ik dit simpele ontbijtje weer gemaakt heb. Ik denk dat ik hem heel snel weer de oven in schuif. Ga jij dit makkelijke ontbijtje ook maken?

Koffie baked oats

Koffie baked oats

Glutenvrijekoffie baked oats met blauwe bessen en chocolade. Een heerlijk ontbijtje dat zoklaar is en zowel warm als koud lekker is!
Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 25 minuten
Totale tijd 45 minuten
Gang Ontbijt
Porties 2 ontbijtjes

Ingrediënten
  

 • 60 gram (glutenvrije)havermout
 • 100 gram (kokos)yoghurt
 • 1/2 banaan rijp
 • 1 el maple syrup
 • 1 el koffiepoeder
 • 1 tl kaneel
 • 1 tl bakpoeder
 • 50 gram blauwe bessen
 • pure chocolade optioneel

Instructies
 

 • Begin met het verwarm van de oven op 180 graden en zet twee ovenbestendige bakjes klaar.
 • Prak de banaan fijn en roer hier vervolgens alle ingrediënten, behalve de blauwe bessen en chocolade doorheen.
 • Schep als laatste de blauwe bessen en de chocolade door het beslag.
 • Verdee lhet beslag over de twee bakjes en zet je baked oats voor ongeveer 25 minuten in de oven.
 • Serveer met wat yoghurt, vers fruit en wat chocolade stukjes. Zowel warm als koud erg lekker!

Notities

Ik maakte dit recept in samenwerking met DeNotenshop.
Trefwoord baked oats, blauwe bessen, chocolade, DeNotenshop, gebakken havermout, glutenvrij, koffie, lactose vrij, oats, ontbijt, samenwerking

P.s. zoals altijd ben ik heel benieuwd wat je van dit recept vindt. Laat je mij dit weten? Je kunt hieronder een reactie achterlaten of tag mij op Instagram of gebruik #lislovescooking. Vind ik leuk! En kijk hier eens naar al mijn ontbijt recepten.

Bewaar het recept op Pinterest!

Koffie baked oats

One Comment

 1. Pingback: Glutenvrije mokka overnight oats • Lislovescooking

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept
*