Ga terug
Granola bliss balls

Granola bliss balls

Glutenvrije granola bliss balls met dadels en pure chocolade. Een heerlijke en energierijkesnack die je makkelijk een snel maakt!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Tussendoortje
Porties 10 balletjes

Ingrediƫnten
  

  • 100 gram glutenvrije granola*
  • 6 medjoul dadels
  • 2 el pindakaas
  • 3 el (amandel)melk
  • 1 tl kaneel
  • 100 gram pure chocolade

Instructies
 

  • Ontpit de dadels en laat indien nodig even weken in warm water.
  • Voeg de granola, dadels, pindakaas, melk en kaneel bij elkaar en kneed hier een deeg van.
  • Maak 10 tot 12 balletjes van het deeg en laat even rusten in de koelkast.
  • Smelt ondertussen de pure chocolade au bain-marie.
  • Haal de balletjes door de pure chocolade en laat uitharden.
  • Geniet ervan!

Notities

*Dit recept is in samenwerking met de glutenvrije granola nuts & seeds van Holie Granola.
Trefwoord bliss balls, dadels, energie, gebakken havermout, glutenvrij, granola, Holie granolo, kaneel, pindakaas, tussendoortje