Peanutbutter granola
Niks zo lekker als granola in de vroege ochtend! Of je het nou bij je kwark eet, als toevoeging aan je havermout of over verse pannenkoeken of wafels.. Het kan allemaal!
Deze versie is een granola met pindakaas smaak. Want zeg nou zelf, wie kan de smaak van pindakaas weerstaan op de vroege morgen?
Het receptje is makkelijk te maken, vol met gezonde ingrediënten en zal jou een smile bezorgen op de vroege ochtend. Nieuwsgierig…? Lees dan snel verder!
Pindakaas granola
Course: Ontbijt4
servings30
minutes40
minutesIngrediënten
150 gr grove havermout
50 gr havermout
35 gr kokosflakes
35 gr pinda’s
3 a 4 el honing
3 a 4 el kokosolie
2 el pindakaas
flinke snuf zout
2 a 3 tl vanille aroma
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Smelt de honing, kokosolie en pindakaas
- Vermeng alle ingrediënten en stort deze op bakpapier op een bakplaat
- Bak de granola ongeveer 20 tot 25 minuten in de oven. Roer de granola goed door en houd haar ook goed in de gaten
- Laat de granola ongeveer 15 minuten afkoelen op het bakpaier, van de bakplaat af, zodat er brokken kunnen ontstaan
Notities
- De granola kun je goed bewaren in een weckpot.
P.s. maak jij raag granola? Laat mij jou creaties zien op Facebook op Instagram door mij te taggen of gebruik #lislovescooking.