Luxe stroopwafels

Luxe stroopwafels

Luxe versierde stroopwafels met chocolade en sprinkels. Een heerlijke en makkelijke traktatie die zorgt voor een glimlach op je gezicht!

Fancy uiterlijk maar makkelijk gemaakt!

Gamakkelijk te maken luxe stroopwafels met chocolade en sprinkels. Een luxe traktatie die snel klaar is en er super makkelijk uitziet. Met lekkere glutenvrije stroopwafels, chocolade en wat vrolijke sprinkels maak jij deze traktatie in een handomdraai!

Een lekkere, mooie en luxe traktatie hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Ik vergeet soms wel eens dat je ook voor gemakkelijk en snel kunt gaan. Want als iets al lekker is en er goed uitziet waarom dan heel veel moeite doen om het zelf te maken?

Luxe stroopwafels

Deze stroopwafels zijn hier het perfecte voorbeeld voor. Ik ben gek op stroopwafels maar ben niet van plan deze zelf te gaan bakken. In de winkels en op de markt vind je al zoveel lekkere varianten en ook glutenvrije varianten. Ik koop dan liever een pakje stroopwafels.

Maar soms wil ik wel iets op tafel zetten dat net iets luxer is dan een stroopwafel maar mag niet teveel tijd kosten. En dan is het ideaal om een stroopwafel gewoon heel leuk te versieren. Je hebt waarschijnlijk zelfs al de meeste ingrediënten in huis!

Wat je doet is eigenlijk heel simpel. Je kiest de smaak chocolade die je wilt en je favoriete versiering. Smelt je chocolade en versier hier de stroopwafels mee. Versier ze dan met je sprinkels en laat de koekjes uitharden. Dat is alles! Het is eigenlijk geen recept, maar omdat dit toch een foodblog is vind je hieronder het recept!

Ga deze luxe koekjes zelf ook een keer maken! Ik ben heel benieuwd hoe ze er bij jou uit zullen zien. En hoe ze er ook uitzien, lekker zijn ze toch wel. Have fun!

Luxe stroopwafels

Luxe stroopwafels

Luxe versierde stroopwafels met chocolade en sprinkels. Een heerlijke en makkelijke traktatie die zorgt voor een glimlach op je gezicht!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Wachttijd 1 uur
Totale tijd 1 uur 20 minuten
Gang Koekjes, Zoet

Ingrediënten
  

  • stroopwafels glutenvrij
  • pure chocolade
  • witte chocolade
  • sprinkels

Instructies
 

  • Leg de stroopwafels klaar op een met bakpapier bekleden bakplaat.
  • Smelt de chocolade au-bain marie.
  • Doop of besmeer de stroopwafels met de gesmolten chocolade en leg deze op het bakpapier.
  • Versier ze met jouw favoriete sprinkels en laat de chocolade goed uitharden.
  • Geniet ervan!

Notities

Bewaar de stroopwafels in een afgesloten trommel op een koude plek.
Trefwoord chocolade, glutenvrij, koek, koekjes, koffie, makkelijk, stroopwafels, traktatie

P.s. ga jij deze makkelijke maar fancy traktatie zelf ook maken? Laat je mij dit dan weten? Dat kan in de reacties hieronder of tag mij op Facebook of Instagram of gebruik #lislovescooking. Vind ik super om te zien! En kijk hier eens naar veel meer zoete recepten!

Bewaar dit recept ook op Pinterest voor meer inspiratie!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept
*