Luxe vanille cake

Luxe vanille cake

Feestelijke traktatie van een luxe vanille cake met lekkere toppings. Een mooie cake hoeft niet moeilijk te zijn en hiervoor mijn tips!

Lekker makkelijk maar toch mooi!

Dit is een echte feestelijke traktatie! Een luxe vanille cake met lekkere toppings als botercrème, vesr fruit en chocolade. Met een klein beetje moeite staat deze cake zo bij jou op tafel. Kopje koffie of thee erbij en smullen maar!

Deze blog bevat geen recept maar wil ik iets laten zien. In de supermarkt zijn heel veel heerlijke producten te vinden waar je zelf heel gemakkelijk een eigen draai aan kan geven. Want hoe leuk ik bakken en koken ook vind, ook ik heb niet altijd de tijd om uren in de keuken te staan. Maar hoe fijn is het dan als je met een klein beetje moeite toch iets lekkers op tafel kan zetten!

Luxe vanille cake

Fancy vanille cake

Aan deze cake heb ik niets zelf gemaakt. Het enige wat ik gedaan heb is deze glutenvrije cake kopen, botercrème kopen, vers fruit uitzoeken en chocolade gesmolten. Maar kijk nou wat een plaatje het is! Je zou zo denken dat die wel zelf gemaakt is.

Wat je doet is heel simpel. Je kiest jouw favoriete (glutenvrije) cake en zet die klaar. Maak je botercrème klaar en smelt wat chocolade. Versier de cake met chocolade en daarna met de botercrème. Vervolgens versier je je cake met fruit, chocolade, karamel of wat jij maar lekker vind.

Dan zet je je cake op een mooi bord, maak je een lekkere kop koffie of thee en snijd je de cake in plakjes. Deel uit aan je gasten en geniet ervan! Hier vind je nog veel meer recepten gemaakt met producten uit de supermarkt.

Wat ik met deze blog wil laten zien is dat je op een gemakkelijke manier alsnog iets heel fancy’s op tafel kan zetten. Je hoeft niet altijd alles zelf te maken om alsnog te kunnen genieten van iets lekkers. In deze blog post wil ik uiteindelijk meerdere foto’s laten zien van vanille cakes die ik leuk versierd heb. Zo hoop ik jouw creativiteit te prikkelen zodat je zelf aan de slag kan gaan.

En wat nou als jij liever wel liever een cake zelf bakt of misschien liever een chocolade cake eet? Gewoon doen! Kies voor het recept en het resultaat waar jij blij van wordt!

Mijn tips

Zelf vind ik een vanille cake het lekkers omdat die smaak neutraal is. Zo kun je meer spelen met de toppings. Ik kies altijd voor vers fruit omdat die een frisse en lichte smaak geeft. Verder ben ik fan van karamel blokjes, pure chocolade en mokka boontjes. Deze smaken zijn zoet, maar niet te zoet. Zorg ervoor dat je de cake niet over de top versiert. Je wilt de cake namelijk ook nog proeven!

Wil je wel helemaal over de top gaan? Zorg ervoor dat je dan je botercrème wel zelf maakt en maak deze dan niet te zoet. En kies dan ook eens voor een topping van koekjes of stroopwafels, chocolade repen en M&M’s, smarties en suikerpinda’s. Nootjes doen het trouwens ook altijd heel goed op een cake!

Je zult zien dat je al heel snel een hele leuke taart hebt zonder alle onderdelen zelf gemaakt te hebben!

Luxe vanille cake

P.s. laat je mij het weten wat je van deze post vind of de creatie van jouw taartje? Vind ik namelijk heel erg leuk! Je kunt hieronder een reactie achterlaten of mij taggen op Facebook of Instagram of gebruik #lislovescooking. En sla deze blog ook op op Pinterest!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*