Pancakes met frambozen en chocolade
Wakker worden en dit voor je neus aantreffen wilt toch iedereen?
Deze keer heb ik lekker pancakes gemaakt die gevuld zijn met zoete frambozen en chocolade. Versierd met nog meer frambozen en chocolade, maar ook met kwark, pindakaas en jam. En nu kan ik je vertellen dat dit echt geweldig lekker is!
Versier de pancakes met wat jij allemaal lekker vind! Ik koos ervoor om frambozenjam te mengen met kwark, extra frambozen en chocolade te nemen en er een klodder pindakaas overheen te smeren!
Ik heb er van genoten en hopelijk jij ook.
Eet smakelijk!
Frambozen chocolade pancakes
Course: Ontbijt4
servings30
minutes40
minutesIngrediënten
40 gr boekweitmeel/speltmeel
50 gr (magere) kwark
1/2 tl vanille aroma
50 ml amandelmelk
1/2 tl (kokosbloem)suiker
1 tl bakpoeder
1/2 el (appel)azijn
1 el chocolade stukjes/hagelslag
75 gr (diepvries)frambozen
Bereidingswijze
- Ontdooi de frambozen als je diepvries frambozen gebruikt
- Meng het meel, met de kwark, aroma, melk, suiker, bakpoeder en azijn
- Laat dit even vijf minuten staan
- Meng daarna de frambozen en chocolade er door heen
- Verhit een koekenpan op het middelhoog tot laag vuur met een beetje boter in de pan
- Schep een klein beetje beslag in de pan en bak aan één kant tot je belletjes ziet verschijnen aan de bovenkant (duurt ongeveer 2 minuten)
- Draai daarna de pancake om en bak nog voor 1 minuut goudbruin
- Ga zo door tot al je beslag op is
P.s. ga jij deze frambozen-chocolade pancakes maken? Dan ben ik nieuwsgierig naar wat jij er van vind. Laat je hieronder een reactie achter of op Facebook of Instagram?