All Day Brunch

All Day Brunch

Geniet van een All Day Brunch e-book gevuld met glutenvrije en koemelk vrije recepten! Een e-book met frisse en makkelijke recepten waar je blij van wordt.

Glutenvrij maar vooral heel lekker genieten!

Geniet van een All Day Brunch e-book die gevuld is met glutenvrije en koemelk vrije recepten! Het hele e-book is gevuld met frisse en makkelijke recepten waar je blij van wordt. Maak zelf de lekkerste brunch tafel met deze recepten. Van hartig tot zoet het staat hier allemaal in!

Vandaag deel ik niet één recept met jou, nee ik deel gelijk een heel e-book. Gratis te downloaden en helemaal speciaal gemaakt voor de aankomende paasdagen! Samen met Lucy van @yourmealplanners heb ik een e-book gemaakt. Het hele e-book is gevuld met glutenvrije recepten en meestal ook koemelk vrij. Dit hebben wij gedaan omdat wij zoveel mogelijk mensen willen inspireren om lekker te koken en bakken!

Dit is een klein stukje uit ons e-book:

‘Wij, Lis en Lucy, hebben elkaar via Instagram ontmoet dankzij onze gezamenlijke passie voor gezond en lekker eten.!
een periode van veel online contact spraken we af voor een ‘echte’ brunch. En waar Lis snel kiest voor zoete brunch gerechten kiest Lucy eerder voor hartig. Na een gezellige middag besloten wij om samen een brunch e-book te maken met de lekkerste zoete en hartige brunch recepten.
Wij konden elkaar vinden in het gluten- en koemelkvrije eten omdat het voor ons beide op gezondheidsniveau vele voordelen biedt! Lang leven stabiele hormonen en geen rustige darmen.’

De recepten gaan van zoet naar hartig, zijn allemaal makkelijk te maken en zien er leuk uit. Als je alles maakt heb je een hele tafel vol hartige en zoete recepten. Dit is juist leuk omdat er dan voor iedereen iets lekkers te vinden is! Maar de meeste recepten zijn ook lekker om mee te ontbijten of lunchen, maak er een hapjes diner van of neem ze mee als lekker tussendoortje!

Naast dit e-book gaan wij ook weekmenu’s delen op Facebook. Je kunt je hier inschrijven en elke vrijdag een glutenvrij weekmenu verwachten. Want hoe meer mensen wij kunnen inspireren hoe gelukkiger wij worden!

Maar genoeg gepraat over het e-book en over ons… Download hier jouw e-book!

All Day Brunch e-book

P.s. Ga je iets maken uit ons e-book laat mij dat dan weten? Dat kan in de reacties hieronder of door mij/ons te taggen op Facebook of Instagram of gebruik #lislovescooking of #yourmealplanners! Vinden wij heel erg leuk en zijn benieuwd naar jouw creaties!

Ben je nog op zoek naar brunch recepten? Dan heb ik hier een pagina vol mini taartjes, hier naar hartige hapjes en hier naar al mijn ontbijt recepten! En kijk ook eens op de app van Lucy!

3 Comments

  1. Pingback: Bananenbrood cheesecake taartje • lislovescooking

  2. Pingback: Holistische falafel bowl • lislovescooking

  3. Pingback: Glutenvrij en plantaardig dagmenu • lislovescooking

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*